תזונת תינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת תינוק
    נטלי
    13/08/2008

שלום רב וברכות על הפורום ,בני בן השלושה חודשים,נולד בשבוע 37 במשקל 3.075 שוקל היום 5.850, ערני, חייכן וסקרן,רגוע ישן שנת לילה של כ8 שעות. נזון מסמילק מלידה (חודש וחצי נסיתי להניק ולשאוב אך לא היה לי חלב כמעט בכלל ונאלצתי להפסיק), הוא אוכל מעט מאוד בסביבות 540-600 ביממה ב5-6 ארוחות, נאמר לי בטיפת חלב כי כל עוד הוא עולה במשקל אין לי מה להיות מוטרדת, האם זה אכן כך? האם הכמות מספקת ? האם יש צורך להוסיף קצת מים בימים חמים מאוד למניעת התיבשות? ושאלה נוספת, את הארוחה האחרונה הוא אוכל בסביבות 11 בלילה ,בשינה, לאחרונה קראתי מאמר שבו נאמר כי האכלת תינוק בשנתו יכול לגרום לתינוק הפרעות אכילה, יש לציין כי נסיתי לדלג על הארוחה הזו אך הוא פשוט המשיך לשון עד הבוקר,וכתוצאה מכך אכל כמות מאוד מעטה.מה לעשות להמשיך לאכיל אותו או לתת לו להוריד את הכמות? לתשובתכן אודה המון תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת תינוק

הוספת תגובה

• לנטלי

ד''ר חוה סולם
    13/08/2008

שלום רב!
    משקלו של תינוקך תקין, לכן אין לך סיבה להיות מוטרדת. לגבי תוספת מים
    מקובל להוסיף מים (כמובן עם התינוק לוקח) בין הארוחות, בעודף הזעה או שהתינוק אינו רגוע או בוכה ,חשוב! לשמור בחדר על טמפ' של 22 מערות לצסיוס.
    אם תינוקך ישן היטב כל הלילה, לא מומלץ להעיר אותו כדי להאכילו, במיוחד שמשקלו תקין.
    לדעתי אם הוא רעב בשעה 11 כדאי להאכיל אותו, ואם בהמשך הוא ישן עד שעות הבוקר,
    עדיף שישן עד הבוקר (השינה חשובה לגדילה)ואז יקבל את ארוחת הבוקר בתאבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו