החוות דעת והצעות לשיפור.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החוות דעת והצעות לשיפור.
    ג'ני
    16/08/2008

שלום. ביתי בת שבעה חודשים ושבוע. שוקלת 7900 נשקלה השבוע וגובה 69 ס"מ. אוכלת 5 ארוחות ביום ישנה 8 שעות בלילה. בבוקר קמה ב- 6 וחצי אוכלת מטרנה 180-210 מ"ל בוקר מאוחרות 10 וחצי אוכלת 2/3 פירות תלוי בגודלת הפרי+ כפית טחינה גולמית. צהריים 2 בצהריים אוכלת מרק ירקות מרובק יחדת עם גזר ובצד פירה או לפעמים גם אוכלת קציצות מבושלות עם פירה גזר קישואים (אין לה בעיה עם ירקות). כמו כן טעמה גם עגבניה ואהבה מאוד. ערב בשעה 18:00 אוכלת מטרנה 180-210 מ"ל וארוחה אחרונה בשעה 9 וחצי מטרנה 180-210 מ"ל. מה דעתכם על תפריט היומית של הבת שלי? 1. מה עוד אפשר להוסיף לתפריט היומית שלה הייתי רוצה להחליף את ארוחת 6 בערב האם זה הגיל המתאים או כידי לחקות? 2. מה ניתן להוסיף עוד לארוחת צהרייים שלה מבחינת הגיוון באוכל? 3. מתי אפשר לתת לחם? 4. מתי אפשר להוסיף מלפפון בארוחה, פיפל, כרובית, כרוב, ביצה (הבנתי שמותר את ה לבן של הביצה). 5. את הקציצות אני עושה יחד עם תפוח אדמה מוגורד אפשר להוסיף לזה בצל מגורד על מנת שיהיה טעם.? תודה ג'ני נ.ב. מצטערת על אורך השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החוות דעת והצעות לשיפור.

הוספת תגובה

• לג'ני

ד''ר חוה סולם
    17/08/2008

לשום רב!
    לפי מה שפרטת ביתך ניזונה, אוכלת וגדילה יפה מאד. יש לציין כי לפי עקומת הגדילה
    עד גיל שנה ממוצע הגדילה הינו עד 75 ס"מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ני
    17/08/2008

תודה על התשובה. ציינת שבגיל שנה הממוצע 75 סנטימטר, זה אומר שהיא מעל הממוצע בגובה כי רק בת 7 חודשים ושבוע. ני ובעלי די גבוהים. לגבי האוכל מה היית ממליצה להוסיף לשנות לגוון.... מתי אפשר להחליף עוד ארוחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

דנה
    18/08/2008

ממליצה בחום על הספר "טעמים ראשונים" יהיו לך שם המון רעיונות לגיוון. ד"א - את כבר יכולה לתת את כל סוגי הירקות- בצל, עגבניה, כרובית, כרישה, ולהוסיף גם קטניות- עדשים או משהו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ג'ני
    18/08/2008

היי יש לי את הספר הזה... אני כבר נותנת לה את כל הירקות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו