מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבזי 2 קרית יםמיכל22/08/2008
בני אור בן 3 חודשיים ניזון מסימילאק אך אוכל כמות קטנה של 60-80 גרם בארוחה(כ8 ארוחות ביום). אור שוקל 6 קילו גובהו 64 ס"מ. נאמר לי בטיפת חלב כי משקלו יחסית לגובהו אינו תקין. עד חודש שני הוא עלה יפה במשקל על אף שאכל 60-80 גרם , עכשיו בהיותו נכנס לחודש שלישי הוא עולה מעט במשקל. רופא הילדים המליץ להעשיר את התמ"ל ברבע כפית קורנפלור, אך הכמות לא השתנתה. אור הוא תינוק עירני, מגיב, צוחק ועוד... ניסיתי הכל ע"מ להגדיל את כמות האוכל , אך דבר לא עזר!!! מה עלי לעשות? אור הוא ילדי הראשון ואני מאד מודאגת ומוטרדת! תודה מיכל מתוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל המודאגת
כוכבית דוידיאן22/08/2008היי, ראשית הסירי דאגה מעל ליבך, תינוק לא פועל לפי נוסחאות מדוייקות ולא תמיד עומד בציפיות של טיפת חלב :-).
אני דווקא ההיתי מנסה 2 דברים אבל לא בבאת אחת: ראשית, התחילי לפתוח לו פערים גדולים יותר בין הארוחות, גם אם הוא בוכה ורעב, תעסיקי אותו עוד כמה דקות מידי יום, עד שהפער בין הארוחות יגדל והוא יהיה מאוד רעב.
שנית: במידה וזה לא עוזר כדאי לשקול מעבר לתחליף חלב אחר.
אשמח לשמוע איך הלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכוכבית
מיכל22/08/2008כוכבית שלום לך בנוגע לעצותייך יש לי בעייה עם מעבר לתחליף חלב אחר מכיוון שאני משתמשת בסימילאק אדוונס ומבחינות רבות הוא מצויין לבני: 1. הוא נותן צואה 3 פעמים ביום וזה עושה לו ממש טוב... 2. הוא סובל פחות מגזים. לפני כן אור ניזון מסימילאק טופ מה שהיה עושה לו עצירויות וגזים. ולכן אני מפחדת לעבור לתחליף חלב אחר. בנוגע למרווחי האכלה אני עושה זאת ולעיתים גם לאחר 5 או 6 שעות הוא אוכל מעט כ80 גרם. תודה מיכל מתוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
כוכבית דוידיאן22/08/2008הי מיכל, גם למטרנה יש אומגה 3 ו 6 כמו באדוונס ואפילו עוד מלפני, כפי שידוע לי יש להם גם שמן שמסייע ליציאות.
חוץ מזה מנסיוני שינוי הרבה פעמים עוזר ואולי זה גם יפתח לו את התיאבון
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מדויק
טלי22/08/2008למטרנה יש אומגה 3 רק בשלב אחד והם לא עשירים בנוקלאוטידים כמו שאר החברות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר
כוכבית דוידיאן23/08/2008היי יקירתי, אין לי קשר לאף אחת מהחברות, אבל את בהחלט יכולה להתקשר איתם ולהתייעץ עם שירות הלקוחות.
בכל מקרה גם לגבי מטרנה, גם ילדי וגם תינוקות רבים מאוד בישראל ניזונים ממטרנה ולאחרונה גם מאופטימיל, בעבר בכלל הכינו לתינוקות דייסה עם חלב פרה וקורנפלור על הגז ואנשים התפתחו, והמציאו המצאות והביאו את העולם לאן שהוא היום, כך שמבחינתי אני חושבת שזה ממש זניח.
הבסיס של כל תחליפי החלב הוא די שווה, הצרכים של התינוק לא משתנים ולכן חשוב לבדוק יותר לגבי הויטמינים, המינרלים, השומנים והחלבון במזון ופחות לדאוג לגבי תוספות אחרות אשר לעיתים הכמות כל כך מזערית שזה למעשה יותר גימיק פירסומי.
מעבר לכך, כשילדי היו קטנים (היום הם בני 12 - שלישיה) הוספתי להם לתחליף החלב 2 טיפות ביום של אומגה 3, כך שבהמשך את יכולה להוסיף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי:)
טלי24/08/2008אבל בכל זאת, אם זה באמת כזה חשוב, לא כדאי במקום לטפטף אומגה 3 לקנות מלכתחילה מוצר שמועשר ברכיב זה?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)