תזונה גיל חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה גיל חצי שנה
    רינת
    27/08/2008

שלום בני בשבוע הבא יהיה בן חצי שנה הוא יונק מלא . בלילות הוא מתעורר מספר פעמים לאכול ולכן בהמלצת אחות טיפת חלב הוספתי לו דייסת קונפלור לחלב שאוב, האמת שאחרי מנה כזו הוא מתעורר רק פעמיים בלילה אני מנסה את העניין רק 2 לילות אתמול הוא נרדם בלילה ואחרי 3 שעות שינה הוא התעורר בבכי כמעט כל שעה (אבל לא רצה לאכול), ייתכן והוספת הדייסה גורמת לכאבי בטן ואי נוחות, האם כדאי להפסיק? כמו כן גם התחלתי לתת לו ירקות , הוא ממש טועם ולא יותר. אני מודאגת..מה כדאי לעשות??מה גם שניסיתי לפני שבועיים להרגיל אותו לתמ"ל הוא אכל בערך פעמיים שלוש ולא הסכים יותר ולכן הפסקתי, הבנתי שכל שינוי בתזונה צריך לנסות לפחות מספר ימים אבל מדאיגות אותי התגובות שלו אני כבר מבולבלת...אשמח להכוונה מה לתת ומה לא. תודה מראש רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה גיל חצי שנה

הוספת תגובה

• תזונה גיל חצי שנה

כוכבית דוידיאן
    04/09/2008

היי רינת,
    ראשית כל הכבוד על ההתמדה בהנקה.
    כמו שציינתי כאן בעבר, אני ממליצה לפתוח פערים בין הארוחות כדי שהוא יגיע לארוחה רעב יותר וכך יאכל כמות גדולה שתשביע אותו ליותר זמן.
    אם הוא מתעורר בלילה ואינו רעב, סביר בהחלט להניח שמשהוא מציק לו, מערכת העיכול עדין רגישה וקורנפלור לעיתים מכביד.
    לגבי ירקות חשוב שהמרקם יהיה הכי דייסתי שיכול להיות, כדי שיתרגל לטעם ואז לאט לאט תרגילי אותו למרקם אחר, יש זמן אל תמהרי, תני לו את הזמן להתרגל לטעם.
    לגבי התמ"ל, תינוקות יונקים אוהבים את חלב האם , כמובן הוא טעים יותר, לכן אני ממליצה לך את הארוחות הראשונות של התמ"ל לתת לבעלך שיגיש לו או למישהו אחר מלבדך, כי הוא יודע שאצלך הוא יקבל חלב שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו