המשך שאלה על תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שאלה על תזונה
    צביה
    03/09/2008

שלום רב, תודה רבה על תשובתך. הייתי רוצה גם להיוועץ בך לגבי עלייתו במישקל. בטיפת חלב נאמר לי לגשת לתזונאית קלינית כיוון שאינו עולה במשקל בצורה תקינה משקלו בלידה היה 3455 בגיל חצי שנה שקל 7 וגובהו היה 68 היום שוקל 7425 וגובהו 69.5 וכמה פעמים ביום בגיל הזה צריך לתת סימילאק? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך שאלה על תזונה

הוספת תגובה

• לצביה

כוכבית דוידיאן
    04/09/2008

היי צביה, אם תוכלי לפרט יותר לגבי סדר הארוחות שלו והכמויות יהיה לי קל יותר להתייחס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה

צביה
    04/09/2008

היי, על שאלה זו כבר ענית לי אך הפרטים נימצאים בא אז אני פשוט מעתיקה אותה :) שלום רב, אני אמא לבן 8 חודשים אשר מאז שנולד לא מתלהב ממזון ויכול למשוך שעות בלי לבקש. אני ממש מתוסכלת ולא מצליחה לעשות לו סדר יום מבחינת כמויות התמ"ל ביום והמוצקים. עם התייעצות שלי עם פורומים שונים נאמר לי שאני נותנת לו יותר מדי פעמים ביום תמ"ל אז הפרטים הם כאלו: הוא שוקל 7.425 גובהו 69.5 תזונה יומית: מתעורר ב 6 בבוקר אוכל 180 מ"ל סימילאק+דייסת שיבולת שועל ב 10 אוכל מנה שלי תפוח+אגס אך לא תמיד מסיים הכל ב 13.00 אוכל מרק ירקות מאודים+עוף ממש מעט כ 10 כפיות ועקב כך לאחר חצי שעה מקבל השלמה של סימילאק. ב 17.00 אוכל 100 מ"ל סימילאק ולפני השינה ב 21.00 אני נותנת לו סימילאק עם תמ"ל שלפעמים הוא מסרב ומתחיל ליצרוח ולא אוכל וישן עד 6.00 בבוקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה מאוד לתשובה

צביה
    07/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו