ויטמינים במרק עוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמינים במרק עוף
    שרון
    14/09/2008

שלום רב! בתי בת שנתיים והיא בגן נעמת. בגן אומנם יש תפריט עשיר ומגוון, אך אין מאכלים בשריים .אני לא מצליחה להשלים בבית את מנות הבשר,מכיוון שהיא מוכנה לאכול רק נקניקיות ושום מאכלים בשריים אחרים לא.שאלתי : האם במרק מבושל עם עוף יש את הויטמינים שיש בעוף וכנ"ל לגבי מרק מבושל עם בשר בקר.(כוונתי כשאוכלים את המרק בלי הבשר.) אשמח לקבל יעוצכם ,גם לגבי רעיון נוסף אם יש.תודה :שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמינים במרק עוף

הוספת תגובה

• בעיית אכילה של בשר אדום ועוף

אתי
    28/10/2008

בני בן ה -4 אינו אוכל עוף ובשר אדום ולכן רציתי לדעת האם במרק מבושל עם עוף יש את הויטמינים שיש בעוף וכנ"ל לגבי מרק מבושל עם בשר בקר. אודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרון

כוכבית דוידיאן
    02/11/2008

אני כבר עניתי על שאלה דומה בפורום,
    כפי שידוע לי בנעמת אמנם מגישים תפריט ללא בשר, אבל את תוספת החלבון החשובה הם משלימים מדגים , סויה וביצים וזה בסדר גמור, לא חייבים לאכול עוף כל יום.
    בכל מקרה את החלבון אין אפשרות לקבל מהמרק בלי העוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו