שאלה לגבי פליטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי פליטות
    שלומי
    16/09/2008

שלום לכן. ברצוני לשמוע את חוות דעתכן על בעיית פליטות שיש לי עם בתי בת 8 חודשים. היא פולטת בממוצע : 8-10 פליטות ביום , לטעמי זה הרבה , יחסית לגילה. אנחנו מקפידים על כל ה"כללים" , היא עדיין עם פטמה שלב 1 כדי לא לגמור מהר מדי את הארוחה, עושים הפסקה באמצע הארוחה לגרפס , וכמובן גם אחריה. משאירים אותה במצב מאונך לכ-40 דק' אחרי הארוחה , ורק אז מורידים אותה לשמיכות (ואז מתחילה החגיגה...היא מתחילה לזחול ולטפס על כריות ולהשתולל ומיד כשהיא מתהפכת על הבטן מתחילות הפליטות , בכמויות די גדולות) היא אוכלת 180 מ"ל ב-5 בקבוקים כל 3 שעות. אחרי מרק ופירות המצב כמובן טוב יותר ,היא כמעט ולא פולטת , אבל אחרי מטרנה, כמעט תמיד כן. כשהיא מתחילה עם הפליטות היא מיד הופכת לא נינוחה ומקטרת המון , ורואים שזה ממש מציק לה שהאוכל כל הזמן עולה. אני כבר מתחיל לחשוש שזו בעיה רפואית אצלה , ואולי זה כן נורמלי ואני סתם דואג? למה לא רואים אצלה שיפור עדיין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי פליטות

הוספת תגובה

• לחשלומי

ד''ר חוה סולם
    21/09/2008

שלום רב!
    יש לך אינטואיציה נכונה, לפי כל הכללים התזונתיים יש לתינוקת יותר מידי פליטות, כדאי
    לפנות קודם כל לרופא לוודא שמערכת העיכול תקינה מבחינה מבנית ותפקודית. ואם, לפי הבדיקות
    נראה בסדר, קיימת אפשרות לבדוק בשיטות תזונתיות, תחזרי אלינו לבירור האפשרויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו