מודאגת מאוד, מאוד......צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד, מאוד......צריכה עזרה
    שירלי
    28/09/2008

שלום רב, יש לי תינוק מקסים בן שבעה חודשים שאוכל מעט, עד שהתחלתי מוצקים ודייסה לא ידעתי שאוכל מעט כיוון שרק ינק ולא היה לי מדד (לא שאבתי), בארוחה של אחה"צ אני נותנת לו דייסה 8 דגנים עם תחליף חלב ואחרי 40 CC לא רוצה יותר, לא מבינה מה הבעיה, ניסיתי להוריד את הדייסה אך אין שינוי. מלבד זאת יונק מס' פעמים ביום ואוכל מנת פירות בבוקר וירקות עם עוף וקטניות בצהריים (מרק). הוא מאוד רזה באחוזון 5 במשקל ו-90 בגובה (עד לפני כחודשיים היה באחוזון 50). בנוסף בשבוע האחרון נדבק באיזה וירוס מעצבן של חום, נזלת ושיעול ואוכל אפילו פחות ממה שרגיל, היום היינו בטיפת חלב והוא שוקל 7 קילו ו-70 גרם (עלה 50 גרם בחודש), ביקשו לראות אותנו בעוד שבועיים אך לא נלחצו במיוחד ולא נתנו לי הנחיות מה לעשות בעניין. לא יודעת כבר מה לעשות מרב דאגה, ממש צריכה עצות. בנוסף לא שותה מים בכלל... תודה מראש שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשירלי

ד''ר חוה סולם
    04/10/2008

שלום רב!
    כשתינוק חולה, חשוב לתת הרבה נוזלים. אחר כך הוא חוזר בדרך כלל לאכול רגיל ומסודר,
    יתכן לחסר לתינוקך ויטמין B-1 או ברזל דבר שניתן לראות בבדיקות דם.
    כדי שישתה יותר אני ממליצה על השרייה של 5 תמרים ב4\3 כוס מים פושרים במשך הלילה
    מכוסה במקרר, בבוקר לסנן ולהוסיף לפירות ובמשך היום. (התמרים עשירים בויטמינים)
    תעמדי איתי בקשר אין תינוקך מתקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו