תזונת תינוקת עם חשד לאלרגיה לחלב פר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת תינוקת עם חשד לאלרגיה לחלב פר
    הילה
    01/10/2008

שלום בתי בת שישה חודשים. עד לפני 3 שבועות ניזונה מהנקה מלאה. עקב כניסה לגן התחילה לקבל פירות לפני הזמן, מאחר שאוכלת מעט מאד נוטרמיגן כשאיני בסביבה. הבעיה היא שכאשר אני חוזרת מהעבודה - היא ממש מורעבת ורוצה לינוק בתדירות גבוהה. לפי מה שאני רואה - לא תמיד הגוף מספיק לייצר מספיק חלב והילדה לא רגועה. לנוטרמיגן - מסרבת או אוכלת כמויות מזעריות 30מ"ל) אבל לא שבעה. כל הזמן מוצצת את היד ודי עצבנית (ולא מעייפות). במשך הלילה מתעוררת בערך כל שעתיים ורוצה לאכול. אני ממש מרגישה שתזונתה לא מספיקה לה - וזה מאד מתסכל ! האם ניתן להוסיף דייסה כלשהי (שאין בה חלבון פרה!!!) לתפריט. או קורנפלור? איך מוסיפים לתמ"ל קורנפלור ודואגים להמסה מלאה ? מה עוד ניתן להאכיל אותה (ירקות - בתהליך ...) ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להילה

ד''ר חוה סולם
    04/10/2008

שלום רב!
    לפירות ניתן להוסיף 1 כפית ממרח שקדיה.
    יש מספר דייסות המותאמות לפי גיל של חב' מטרנה, רק על ידי ניסוי ביתך תראה לך מה היא
    אוהבת, אני ממליצה על ארוחת אחר הצהריים או ארוחת ערב להוסיף לתמ"ל דייסה, ואני
    מקווה שתינוקך תהיה מרוצ, יש לקחת בחשבון תקופות שבהן התינוק גודל והארוחות אינן
    מספקות, אך זה מסתדר, במיוחד הגיל שבו מתחילים עם ירקות ופירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו