איך מיתקדמים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מיתקדמים?
    צביה
    03/10/2008

שלום, הבן שלי בן 9 חודשים. מסרב לחלוטין לאכול מוצרי חלב, לא ממש מתלהב מפירות, הדבר היחיד שאוכל בהתלהבות זה מרק עם עוף/הודו וקטניות. בעצם מגיל חצי שנה אוכל רק ירקות: בטטה, קישוא, תפו"א, גזר,דלעת, סלק ובצל. קטניות: אורז, אפונה, עדשים. היום שלו מתחיל ב 7 בבוקר אוכל סימילאק 180 מ"ל בתוספת שמן קנולה, נירדם וישן עד 9 ב11 אוכל ממש כמה כפיות של פירות ללא רצון בכלל, בננה/תפוח/אגס+ ביסקוויט מטרנה ומים. ב 14.00 אוכל מנה יפה של מרק, ב 17.00 אני מנסה לתת לו משהו חלבי או דייסת פולנטה מסרב לחלוטין רוצה לישון ונירדם על בקבוק סימילאק. ובקבוק אחרון הוא מקבל לפני שינה ב 21.00 הוא ממש תינוק רזה, גבולי במשקל, נעשו כל הבדיקות הרפואיות והן תקינות. הוא פשוט לא מתלהב מאוכל מאז שנולד. מה עושים איך מיתקדמים במוצקים? כל דבר חדש שאני מכינה הוא פשוט מסרב ובוכה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מיתקדמים?

הוספת תגובה

• לצביה

ד''ר חוה סולם
    04/10/2008

שלום רב!
    תירס ופירות טרוטפיים אינם נחשבים למזונות איכות. תנסי כל פרי בנפרד, אם אינו סובל מעצירות
    ניתן לתת לו מיץ תפוחים טבעי. כמובן, לא מומלץ להכריח את התינוק לאלכול, כי זה עלול לגרום
    לתגובה הפוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו