דייסות מומלצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייסות מומלצות
    סאשה
    10/10/2008

בני בן שנה, הייתי רוצה לדעת מה הם הדייבות המולצות לאכילה בגיל זה? אני מתרשמת שכשאני נותנת לן דייסת פירות או וניל יש לו עצירויות, האם זה אפשרי, אם כן איזה דייסות מומלצות על מנת להימנע מבעיית עצירות? כמה פעמים ביום הוא אמור לאכול דייסה? חשוב לציין שהוא מאוד אוהב דייסות ומעדיף אוכל מבקבוק על האוכל הרגיל ואפילו שאני נותנת לו אוכל רגיל במהלך היום אני עדיין מוסיפה לו בקבוק עם דייסה שאותו הוא גומר עד הסוף 180מ"ל. לפני השינה ובמהלך הלילה עוד פעמיים אני נותנת לו דייסה או מטרנה, מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייסות מומלצות

הוספת תגובה

• לסאשה

כוכבית דוידיאן
    12/10/2008

ראשית את המטרנה אני ממליצה לך להמשיך ולהגיש לפחות פעמים ביום , בוקר וערב עד גיל שנתיים וחצי/ שלוש, במטרנה יש את כל המרכיבים הדרושים להתפתחות, מכיוון שתינוק בגיל זה אינו אוכל מספיק מזונות עשירים.
    לגבי דייסות, את כמובן בשלב זה יכולה להגיש לו את כל הדייסות, את גם יכולה להכין לו דייסה ביתית משיבולת שועל בתוספת שקדיה, דייסה זו היא לא מעובדת וביראה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו