שגרת מוצקים לבת 6 חודשים+

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שגרת מוצקים לבת 6 חודשים+
    שני
    27/10/2008

הנסיכה בת חצי שנה + 10 ימים מגיל 5 חודשים עם מוצקים, אוכלת יפה ואוהבת. הבעיה היא שפתאום נפל לי אסימון שאולי אני עושה משהו לא נכון............. אני אוהבת את הלוחשת לתינוקת וסביב זה בונה עצות של אמא וכל מי שנראה לי . בגיל 4 ח עברנו לאכילה כל 4 שעות. כלומר 5 ארוחות ביום, כמו ההמלצה של הלוחשת, הלך מעולה, כאמור הוספנו מוצקים אז היום אוכלים כך....(דרך אגב 2 שיניים ניבים בדרך...) 7 בבוקר הנקה 11 פרות (אגס תפוח בננה ואתמול מלון) + שאוב השלמה 15 ירקות+עוף+עדשים אדומות מידי פעם פרי-אגס ביד בתוך רשת (מתה על זה ) בין הארוחות לא קבוע, (בעיקר שצריך להעסיק אותה בחוץ) 19:00 שאוב 23:00 ארוחת חלום פתאום ראיתי בספר של הלוחשת למרות שכתוב שחור על גבי לבן 5 ארוחות ביום.....יש דוגמא של סדר יום שבו 8 ארוחות בין לבן (ב-8 וחצי מוצק, ב-12 וחצי וחמש וחצי ..אם זכור לי ) מה?!?! אני מה זה מבולבלת אז מה זה לא 5 ארוחות ביום...כל היום סביב אוכל?! הכמויות שלה בארוחה זה כ-210 מל לא משנה מה זה.אז מה לפצל?! לא מבינה, קרה שהיא היתה מוטרדת בן ארוחות וחשבתי שרעבה אז נתתי לפני הזמן את הפרות ...ממש לא שינה כלום! אשמח לתובנות. הבת שלי ישנה מעולה בלילה (כל הלילה בד"כ ) בימים האחרונים קמה בצעקה אומנם לא היה קשה להרדים מיד אבל התחלתי לחשוד באוכל,ברעב...(לא נראה לי שיניים ). אנא עזרה! מה היא השגרת אוכל האופיינית לגיל זה ?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שגרת מוצקים לבת 6 חודשים+

הוספת תגובה

• לשני

כוכבית דוידיאן
    02/11/2008

שני היקרה, התפריט אותו את מגישה לביתך הוא מעולה, המשיכי כך.
    ילדים עם כל הכבוד לכותבי ספרים, הם בני אדם בזכות עצמם וכל אחד נוהג על פי ראות עינייו וכל אמא לפי תחושותיה מעבר להמלצות, התפריט שלכם הוא מעולה ובריא.
    כל הכבוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו