מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה נכונהאתי06/11/2008
שלום, הבת שלי בת שבע וחצי חודשים. עד גיל חצי שנה היא ינקה ובגיל חצי שנה התחלנו מוצקים. ההתחלה הייתה קשה אבל עכשיו היא אוכל שתי ארוחות מוצקים ביום אחת פירות ואחת מרק ושלושה בקבוקים של בין 180 ל 240 (תלוי כמה היא רעבה) השאלה שלי היא, מה הכמות שיש לתת לה במוצקים, מה המדד שלי לכמה פירות לתת לה בארוחת בוקר (סביב 9:30 או 10), כמה זמן הפירות האלה אמורות להחזיק לה ומתי הארוחה הבאה צריכה להיות? ואיך אני מודדת כמה מרק או כמה בשר לתת לה? האם בננה תפוח ואגס בארוחה אחת זה הרבה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
אתי10/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לאתי
ד''ר חוה סולם10/11/2008שלום רב!
לפי דבריך ביתך אוכלת נכון! רצוי 2 סוגי פירות בלבד בארוחה.
אולי תוכלי להעביר לי את משקלה. תינוקת בריאה רגועה וישנה טוב כנראה שכמות האוכל מספקת .
שאלתך לגבי העוף שהינה מנה חלבונית, התשובתי תיהיה מדוייקת כאשר תעבירי לי את משקלה
של ביתך, בינתיים להתראות ובריאות והצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל ותזונה
אתי12/11/2008תודה על התגובה למה רצוי רק שני פירות בארוחה, האם את מתכוונת מבחינת כמות לארוחה או בלי קשר לכמות עדיף לא לערבב לה יותר מ- 2 פירות? אני לא יודעת כמה היא שוקלת עכשיו אבל היא תמיד הייתה מעל הממוצע ובגיל חצי שנה היא ירדה לאחוזון 75-50 ושקלה כ-8 קילו. לגבי שינה, בלילה היא ישנה טוב בין 10 ל 11 שעות רצוף במשך היום היא ישנה לפעמים שעה בבוקר אבל שאר היום היא ישנה בין 20 דקות לחצי שעה כל שעתיים (בערך) יש לציין שהיא ילדה פעילה מאוד שעומדת יושבת זוחלת ומטיילת קצת בלול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה עוד לתשובה - תודה
אתי17/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)