שאלה- דייסת מטרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה- דייסת מטרנה
    טלי
    12/11/2008

שלום רציתי לדעת מה יש בדייסת מטרנה החדשה- האם היא מועשרת יותר מהתמ"ל של מטרנה שאסור לתת אותם יחד.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה- דייסת מטרנה

הוספת תגובה

• לטלי

כוכבית דוידיאן
    19/11/2008

אם תוכלי לרשום לאיזו דייסת מטרנה בדיוק את מתכוונת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדייסת רימונים החדשה

טלי
    21/11/2008

הדייסת רימונים החדשה.. זו שהם כתבו שהיא מסייעת להתפתחות הקוגניטיבית של התינוק ומשפרת IQ.. חשבתי לנסות לשלב אותה עם הפורמולה כדי "לכסות מכל הכיוונים"... הקטע הוא שהבנתי שלא טוב לשלב אותה עם תמ"ל כדי לא ליצור עומס, מצד שני אני יודעת שדייסה לא מחליפה תמ"ל.. חוץ מזה שנראה לי קצת מוגזם שהיא מסייעת להתפתחות, מה את אומרת? רימונים עלולים לעשות לה עצירות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי ממש חוצפה שהם כתבו שזה

יפית
    22/11/2008

משפר IQ כשזה לא. היתה כתבה שאמרה שאף מזון הוא לא מזון קסם שפשוט הופך את הקטנים שלנו לבעלי יכולות קוגניטיביות יותר טובות. אז למה סתם לפרסם ולזלזל באינטילגנציה שלנו הצרכנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפית

כוכבית דוידיאן
    03/12/2008

אני מקווה שתסלחי לי אבל קשה לי קצת להיתייחס לשאלה מכיוון שאני עדין לא מכירה לעולמק את הדייסה ולא רוצה לתת לך מידע שגוי, מה שכן את יכולה להתקשר עם שירות הלקוחות של מטרנה ולשאול אותם כל שאלה בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו