מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה- דייסת מטרנהטלי12/11/2008
שלום רציתי לדעת מה יש בדייסת מטרנה החדשה- האם היא מועשרת יותר מהתמ"ל של מטרנה שאסור לתת אותם יחד.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי
כוכבית דוידיאן19/11/2008אם תוכלי לרשום לאיזו דייסת מטרנה בדיוק את מתכוונת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדייסת רימונים החדשה
טלי21/11/2008הדייסת רימונים החדשה.. זו שהם כתבו שהיא מסייעת להתפתחות הקוגניטיבית של התינוק ומשפרת IQ.. חשבתי לנסות לשלב אותה עם הפורמולה כדי "לכסות מכל הכיוונים"... הקטע הוא שהבנתי שלא טוב לשלב אותה עם תמ"ל כדי לא ליצור עומס, מצד שני אני יודעת שדייסה לא מחליפה תמ"ל.. חוץ מזה שנראה לי קצת מוגזם שהיא מסייעת להתפתחות, מה את אומרת? רימונים עלולים לעשות לה עצירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי ממש חוצפה שהם כתבו שזה
יפית22/11/2008משפר IQ כשזה לא. היתה כתבה שאמרה שאף מזון הוא לא מזון קסם שפשוט הופך את הקטנים שלנו לבעלי יכולות קוגניטיביות יותר טובות. אז למה סתם לפרסם ולזלזל באינטילגנציה שלנו הצרכנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפית
כוכבית דוידיאן03/12/2008אני מקווה שתסלחי לי אבל קשה לי קצת להיתייחס לשאלה מכיוון שאני עדין לא מכירה לעולמק את הדייסה ולא רוצה לתת לך מידע שגוי, מה שכן את יכולה להתקשר עם שירות הלקוחות של מטרנה ולשאול אותם כל שאלה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)