מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה בן 7 חודשיםרויטל20/11/2008
הי, אני מתגוררת בלונדון וכאן ההמלצות מעט שונות בנוגע לתזונת תינוקות, לכן אני פונה לפורום: בשלב זה בני מקבל תמ"ל ושתי ארוחות (מרק ופירות). 1. אילו תוספות מזינות ניתן להוסיף לפירות שהילד אוכל (ראיתי בפניה קודמת שציינתם "שקדיה", במה בדיוק מדובר)? חברה המליצה לי להוסיף מעט חלבה, האם זה בטוח?? האם יש המלצות נוספות?? 2. כפי שציינתי בני אוכל פירות ומרק (ירקות שונים ועוף/הודו)- מה השלב הבא?? (חברה המליצה לתת דגנים בבוקר - מה דעתכן?) תודה מראש טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני מתגוררת בלונדון:) (Chiswick)
קרני20/11/2008אני חושבת שניתן לקנות את השקדיה (טחינה, אם אני לא טועה) בהולבורן או גולדרס לי ממליצים 3 ארוחות ביום, והיום המליצו לי על עוד ארוחה אחת (אני חושבת שזה די תלוי במשקל ובגדילה) ולהוסיף חלב לדייסת הבוקר (שאין מצב שזה יקרה, אבל ניחא...) בסופו של דבר, אחרי הרבה ניסיונות - תבדקי מה טוב לאוצר שלך ועשי מה שטוב כי יש דברים שנכונים למישהו אחר ולא לך... אם בא לך ליצור קשר, בכייף :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרויטל
כוכבית דוידיאן03/12/2008אז כפי שראית אני מאוד ממליצה על שקדיה, זאת למעשה חמאת שקדים, שכפי שזכור לי את בהחלט יכולה למצוא בלונדון, כך גם לגבי הטחינה. חלבה אני לא ממליצה מכיוון שאמנם היא מכילה טחינה, אבל גם סוכר מרכיבים אחרים שלא מתאימים לתינוק.
את יכולה להוסיף לו למרק שיבולת שועל או קינואה.
מגיל 10 חודשים את יכולה להתחיל עם יוגורט ביו בתוספת פרי מרוסק ומגיל שנה להוסיף ביצה.
לירקות אני ממליצה להוסיף אבוקדו ושמן זית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)