תזונה בן 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה בן 7 חודשים
    רויטל
    20/11/2008

הי, אני מתגוררת בלונדון וכאן ההמלצות מעט שונות בנוגע לתזונת תינוקות, לכן אני פונה לפורום: בשלב זה בני מקבל תמ"ל ושתי ארוחות (מרק ופירות). 1. אילו תוספות מזינות ניתן להוסיף לפירות שהילד אוכל (ראיתי בפניה קודמת שציינתם "שקדיה", במה בדיוק מדובר)? חברה המליצה לי להוסיף מעט חלבה, האם זה בטוח?? האם יש המלצות נוספות?? 2. כפי שציינתי בני אוכל פירות ומרק (ירקות שונים ועוף/הודו)- מה השלב הבא?? (חברה המליצה לתת דגנים בבוקר - מה דעתכן?) תודה מראש טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה בן 7 חודשים

הוספת תגובה

• גם אני מתגוררת בלונדון:) (Chiswick)

קרני
    20/11/2008

אני חושבת שניתן לקנות את השקדיה (טחינה, אם אני לא טועה) בהולבורן או גולדרס לי ממליצים 3 ארוחות ביום, והיום המליצו לי על עוד ארוחה אחת (אני חושבת שזה די תלוי במשקל ובגדילה) ולהוסיף חלב לדייסת הבוקר (שאין מצב שזה יקרה, אבל ניחא...) בסופו של דבר, אחרי הרבה ניסיונות - תבדקי מה טוב לאוצר שלך ועשי מה שטוב כי יש דברים שנכונים למישהו אחר ולא לך... אם בא לך ליצור קשר, בכייף :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרויטל

כוכבית דוידיאן
    03/12/2008

אז כפי שראית אני מאוד ממליצה על שקדיה, זאת למעשה חמאת שקדים, שכפי שזכור לי את בהחלט יכולה למצוא בלונדון, כך גם לגבי הטחינה. חלבה אני לא ממליצה מכיוון שאמנם היא מכילה טחינה, אבל גם סוכר מרכיבים אחרים שלא מתאימים לתינוק.

את יכולה להוסיף לו למרק שיבולת שועל או קינואה.
    מגיל 10 חודשים את יכולה להתחיל עם יוגורט ביו בתוספת פרי מרוסק ומגיל שנה להוסיף ביצה.
    לירקות אני ממליצה להוסיף אבוקדו ושמן זית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו