מאיזו שהיא סיבה לא קבלתי תשובה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיזו שהיא סיבה לא קבלתי תשובה...
    רוני
    26/11/2008

אולי בטעות.. אשמח בכל זאת לקבל תשובה מצטערת על ריבוי המילים: בתי נולדה בשבוע 29 במשקל 1200 ג'. כיום היא בת 6 חוד' ושוקלת 5400 גרם. היא ניזונה מחלב אם שאוב בתוספת HMF (בגלל מחסור גדול בסידן) ולעיתים אני נותנת סימילאק נאושור, כשחסר לי חלב. באופן עקרוני, עד לפני חודש וחצי היא עלתה יפה במשקל ולא היו כלל בעיות של תזונה ואכילה. לפני כחודש וחצי היא"נעצרה" בהעלאת כמויות האוכל, היא אוכלת בסביבות 600-650 מ"ל ליום ועלתה 560 גרם בחודש. הרופא אמר לנו שאי אפשר להכריח אותה לאכול ושזאת תופעה מוכרת אצל פגים. הוא המליץ על הגדלת מינון ה HMF לשם העשרה בקלוריות. אך ה HMF מאוד יקר לנו, זאת נראית לנו דרך יקרה מדי רק בשביל להרוויח קלוריות. האם יש דרך נוספת מומלצת להעשיר את החלב? שאלה נוספת: מאחר והיא לא אוהבת לאכול את הסימילאק, אני מוסיפה לסימילאק המוכן כשליש כמות של חלב אם (את זה היא מוכנה לאכול בלי טיפת סרבנות). האם זה "חוקי" לערבב? הרבה תודה רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרוני

כוכבית דוידיאן
    03/12/2008

ראשית כדי להרגיע אותך, אני אמא לשלישיה, כל אחד מהם נולד קילו והבת נולדה אפילו פחות.
    היום הם בני 12 וצריך כבר לעצור אותם מלאכול :-).
    אמנם המשקל הוא חשוב וזה פרמטר טוב כדי לבדוק קבלת חומרי הבניין, אבל יחד עם זאת לא להיבהל אם היא לא עולה בדיוק לפי הצפי.
    את יכולה ןלהוסיף לה לחלב השאוב או לתמ"ל אומגה 3 לתינוקות לפי מינון מומלץ וכן תוספת של חיידקי ביו לתינוקות לפי מינון מומלץ .
    אני לא ממליצה לערבב את הסימילאק עם חלב האם, זה לא נורא אבל עדיף שלא, תגישי לה את החלב של לפני או אחרי התמ"ל.
    מעבר לכך כדי להמשיך ולהיתייעץ עם הרופא המטפל מכיוון שתינוקות הנולדו פגים לעיתים סובלים מבעיות במערכת העיכול , בעיות של ספיגה וקליטה.
    לגבי המחיר של המוצר, אני ממליצה לך לפנות לקופת החולים בה את מטופלת, ידועה לי שאם יש התוויה רפואית למוצר מסויים הם משתתפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

רוני
    04/12/2008

אחד הרופאים של הילדה המליץ להוסיף לה לחלב האם דייסות או קורנפלור האם אפשר? אם כן, באיזה מינונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

כוכבית דוידיאן
    04/12/2008

את בהלחלט יכולה להוסיף לחלב השאוב תוספת של דייסה, תתחילי עם כפית קורנפלור, כדי שלא יהיה לה סמיך מידי ובהמשך תראי איך היא תקבל את זה, את יכולה למעשה לעלות למינון של 1:1 כמות שווה של קורנפלור לחלב, זאת אומרת לכל 60 מ"ל חלב כפית קורנפלור.

בהצלחה יקירתי ואני כאן לשירותך :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו