מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 7.5 חודשיםשירי02/12/2008
שלום, בתי בת 7.5 חודשים ואוכלת 2 ארוחות ביום של מוצקים בבוקר פירות (בננה, תפוח, אגס, אבוקדו, תמרים לחים, מלון, תפוז, קלמנטינה) ובצהריים ירקות (בטטה, גזר, דלעת, שומר, סלק, עוף, קישוא, תפוח אדמה). יש לי מספר, שאלות: 1. מה אפשר חדש להוסיף לה? 2. בימים האחרונים היא מסרבת לאכול את הירקות, ממה זה יכול לנבוע? מה אפשר לעשות? ברגע שהיא רואה את הצלחת היא מסמנת שהיא לא רוצה. האם כדאי לעשות הפסקה ולא להציע לה בכלל? 3. אפשר כבר לתת לה טחינה? ומוצרי חלב? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככל הידוע לי
אתי02/12/2008תחינה מותר אבל חלב עדיין לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
כוכבית דוידיאן03/12/2008לגבי הירקות, אין מה להוסיף, את מגישה לה מבחר יפה, כל הכבוד המשיכי כך.
שאלתי היא : את הירקותאת מאכילה בכפית או בבקבוק? אני ממליצה בכפית, אם היא לא רוצה הרפי ממנה, אבל שבי לידה ותאכלי את (לאף אחד מאיתנו לא יזיק מעט ירקות) אולי זה יגרה אותה לאכול, מעבר לכך יכול להיות שלא טעים לה, אני ממליצה לך להוסיף ממרח שקדיה ומעט שמן זית שמוסיפים המון חמרי הזנה וטעם.
לגבי מוצרי חלב אני ממליצה להתחיל מגיל שנה, למרות שניתן כבר מגיל 10 חודשים, ולגבי הטחינה, מצויין, את יכולה להוסיף לה לירקות ולפירות (גם אבוקדו בהחלט בא בחשבון עם ירקות או פירות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירי04/12/2008תודה רבה על התשובה. שיהיה יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)