ברזל לתינוקת 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברזל לתינוקת 4 חודשים
    אפרת
    06/12/2008

שלום רב! לאחר התייעצות עם הרופא של ביתי התחלנו בנתינת ברזל (5 טיפות של טיפטיפות). יש לציין שביתי יונקת חצי יום ואוכלת סימילק חצי יום (אין מה לעשות עובדים...). לאחר סיום ה-5 טיפות הבנו שכנראה ביתי רגישה לזה מאוד, שכן היא החלה לשלשל ללא הפסקה (ממש קצף שלא פסק). לכן, החלטתי להתייעץ הפעם עם אחות טיפת חלב, שהציעה לתת את הברזל בהדרגה (להתחיל מטיפה וכל יומיים להעלות את המינון עד ל-3 טיפות ולא 5 כפי שהרופא שלי הציע). גם הפעם נראה שקשה לביתי עם הברזל, היא עושה הרבה גזים, מתלוננת על כאבי בטן ופתאום התחילה לעשות יציאה גם בשעת שינה (מה שלא עשתה בחודשים האחרונים). מה עושים? אני ממש לא רוצה שהיא תמשיך לסבול ואני גם ממש רוצה לישון בלילה... לילה טוב לך(-: ביתי שוקלת בערך 6 קילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברזל לתינוקת 4 חודשים

הוספת תגובה

• לאפרת

כוכבית דוידיאן
    06/12/2008

5 טיפות זה המון, האם ביתך סובלת מאנמיה? בכל מקרה אני דווקא ההיתי בודקת גם את מערכת העיכול ורמת החומציות, לעיתים יש בעיות עם ספיגת הברזל.
    את גם יכולה לשנות את הברזל שאת נותנת לחברה אחרת, אולי זה המוצר עצמו.
    או שאת מגישה לה את הברזל עם חלב, זה לא מומלץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו