תזונה לתינוק בן 6 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לתינוק בן 6 חודשים
    רוית
    20/12/2008

שלום רב ! לפני כשבועיים התחלתי לתת לבני אוכל מוצק ובמקביל אני עדיין מניקה אני נותנת לו מחית פרי או ירק בצהריים ודייסה בערב לפני השינה רציתי לדעת האם אני צריכה להוסיף לבני תוספת של מים בנוסף להנקה (היציאות שלו נעשות קשות ) כמובן שלא כמו היציאות בזמן ההנקה בלבד . ורציתי לדעת האם האוכל שאני נותנת לו מספיק לו ומתי אני יכולה להוסיף עוף או בשר תודה מראש , רוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לתינוק בן 6 חודשים

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה ?

רוית
    22/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוית

כוכבית דוידיאן
    28/12/2008

מהשלב בו התינוק מתחיל לאכול מזון מוצק חשוב להגיש לו תוספת מים בין הארוחות מכיון שהפירות והירקות מכילים סיבים תזונתיים אשר סופגים את הנוזלים, במידה ולא שותים מספיק זה גורם ליציאות קשות ואפילו לעצירות.
    אמרת שאת נותנת פר או ירק בצהרים, אני ממליצה על פירות בארוחת עשר וירקות בצהרים באופן קבוע, מגיל 7-8 חודשים את יכולה להוסיף לו עוף(עדיף הודו נקבה), גם שיבולת שועל שמוסיפה ערכים תזונתיים וטעם למרק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו