מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בניית שריר אצל פעוטות?נירה22/12/2008
שלום שלום! לבני בן השנתיים טונוס שרירים נמוך. הוא מטופ אצל פיזיוטרפיסטית פעמיים בשבוע ואני משלימה את הטיפולים הנדרשים בבית (מסג'ים, הליכות הברשות וכו') הילד אוכל המון!!!, לצערי הרב, הוא אוכל בעיקר פחממות פשוטות כמו לחם לבן (סובל משילשול אם אוכל לחם מחיטה מלאה ולא מסכים לנסות לחמים מסוג אחר) ומבחינת בשר, הוא אוכל בעיקר בשר מעובד (נגיסי עוף וכו. לא מוכל לנסות בשר מסוג אחר) יש לי שתי שאלות - א. האם יש תזונה שניתן בעזרתה לבנות או לתמוך בבניית שריר? ב. אילו תוספי מזון אני יכולה לתת לו לצורך השלמת חלבונים? אשמח אם תוכלו להפנות אותו למאמרים בנושא או אתרים שניתן ללמוד בהם. לידיעה... - הפיזיוטרפיסטית לא מוכנה לייעץ לי בענייני התזונה... תודה, נירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנירה
כוכבית דוידיאן28/12/2008ראשית חשוב שיאכל מזונות שקשה ללעוס אותם, כמו הנשיקה של הלחם, זה מחזק את השרירים הטבעתיים, גם חלבון חשוב בתפריט, החלבון נחוץ לבנית השרירים.
מעבר לכך גם סידן, נמצא בטחינה, שיבולת שועל שאת יכולה להוסיף למרק, ויטמינים מקבוצת E, כמו אבוקדו.
אני ממליצה לך לרכוש תוסף בשם ביו סטראט, חפשי עליו בגוגל, זהו תוסף שעשיר בויטמינים מקבוצת B, עוזר לפתוח תיאבון וכמובן לחיזוק הגוף.
מקווה שעזרתי ולו במעט
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)