בניית שריר אצל פעוטות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניית שריר אצל פעוטות?
    נירה
    22/12/2008

שלום שלום! לבני בן השנתיים טונוס שרירים נמוך. הוא מטופ אצל פיזיוטרפיסטית פעמיים בשבוע ואני משלימה את הטיפולים הנדרשים בבית (מסג'ים, הליכות הברשות וכו') הילד אוכל המון!!!, לצערי הרב, הוא אוכל בעיקר פחממות פשוטות כמו לחם לבן (סובל משילשול אם אוכל לחם מחיטה מלאה ולא מסכים לנסות לחמים מסוג אחר) ומבחינת בשר, הוא אוכל בעיקר בשר מעובד (נגיסי עוף וכו. לא מוכל לנסות בשר מסוג אחר) יש לי שתי שאלות - א. האם יש תזונה שניתן בעזרתה לבנות או לתמוך בבניית שריר? ב. אילו תוספי מזון אני יכולה לתת לו לצורך השלמת חלבונים? אשמח אם תוכלו להפנות אותו למאמרים בנושא או אתרים שניתן ללמוד בהם. לידיעה... - הפיזיוטרפיסטית לא מוכנה לייעץ לי בענייני התזונה... תודה, נירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בניית שריר אצל פעוטות?

הוספת תגובה

• לנירה

כוכבית דוידיאן
    28/12/2008

ראשית חשוב שיאכל מזונות שקשה ללעוס אותם, כמו הנשיקה של הלחם, זה מחזק את השרירים הטבעתיים, גם חלבון חשוב בתפריט, החלבון נחוץ לבנית השרירים.
    מעבר לכך גם סידן, נמצא בטחינה, שיבולת שועל שאת יכולה להוסיף למרק, ויטמינים מקבוצת E, כמו אבוקדו.
    אני ממליצה לך לרכוש תוסף בשם ביו סטראט, חפשי עליו בגוגל, זהו תוסף שעשיר בויטמינים מקבוצת B, עוזר לפתוח תיאבון וכמובן לחיזוק הגוף.

מקווה שעזרתי ולו במעט
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו