מסרבת לאכול - בת 8 חודשים וקצת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסרבת לאכול - בת 8 חודשים וקצת
    שני
    22/12/2008

שלום מגיל 5 וחצי חודשים אכלה יפה מאוד ובקלות מוצקים. כ-200 מל בממוצע לארוחה. שוקלת כ-8.7 קילו. בשבועיים באחרונים חלו שינויים מוזרים , למרות שהיא כמו שעון שוויצרי הילדה הנמרצת והפעילה שלי, אוכלת בדיוק בזמנים, ודורשת !!אם יש איחור קל...!!! ישנה רוב השמן בשעות קבועות. פתאום השתנתה-לא אוכלת כמעט את המוצק העיקרי בצהריים פשוט מסרבת ... ניראית טוב חייכנית ופעילה כל הזמן יותר ויותר, יוצאות שינייים, יש 4 שיניים, התחילה לעמוד ולהסתובב סביב שולחן או ליד ספת הצעצועים מרימה מפילה.... אני חושדת שאולי אני ממלאת אותה בלי לשים לב באוכל בבוקר, כי היא אוהבת פשוט ולא מסרבת ואז בצהריים ששם הבעיה לא רעבה ואז רעבה בחמש ומשתבשים השעות לשינה , קמה יותר מוקדם בבוקר ב- 6 במקום 7 פקל , ומתעוררת בלילה למשחק!! כן כן משחקת נעמדת ו..הצילו!! אולי קשור לארוחת חלום שביטלנו לפני בערך 3 שבועות-שבועיים (בהדרגה מעוותת) עד לפני שבועיים אכלה כך: 7 הנקה כ- 10 דקות (ירד הזמן הנקה מלפני כשבועיים כשהתחילו הבעיות לעיל) 9-10 וחצי -שינה 11:00 פרות-2 סוגי פרי מרוסקים, חצי יופלה מלפני חודש בערך עם כף סקי (משוגעת על זה, לא מסיימת הפירות בשביל לקבל היופלה, בר יודעת שזה בא אחרי) וכן כאן נכנס גם תוספת של שאוב לא בכמות קבועה, בין 60 ל- 120... (יכול להיות שזה יותר מידי, ?! היא פשוט לא סירבה אז נתתי...ואם הפסיקה אז נתתי שתמשיך לאחר זמן מה...)-את הארוחה הזו לא מפספסת. 13:00-14:00 שינה יוצא שמדלגת גם תופעת לוואי של התקופה. 15:00 מרק ירקות מגוון+עוף/הודו+קטניות לפעמים מרוסק טחון בד"כ, אם לא טחון לא אכלה יותר מכמה כפות.-נכון להיות-אובלת כף שתיים ואז בוכה, לא רוצה לאכול , רוצה לשחק, ניסיתי לשנות אוכל, אבל לא עזר. בין לבין פרי ביד או עוגיות מטרנה וכו לפעמים -נכון עד לפני שבועיים לא נותנת הנל אלא מנסה לתת המרק ב חמש בערך היא "עושה טובה " ואוכלת כ- 100 ...היתה רגילה לאכול 230 מל בקלות. 17:00 היתה ישנה 40 דקות ועכשו פעם כן פעם לא ואז משתגעת מעייפות ....... לא ברור 19:00 שאוב כיום בין 60-230 לא ברור הכמויות דבר שהיה קבוע. שעות השינה השתנו וכאמור התעוררויות פתע... מה זה? אני עושה משהו לא נכון??? הייתה לי ילדה נהדרת במיוחד בעינייני אוכל ושינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשני

כוכבית דוידיאן
    28/12/2008

יקירתי, מסירה אני את הכובע בפניך, ביתך אוכלת יפה ולפי הספר, מה שכן, הילדה גודלת, אני ההיתי מורידה לה מעט מארוחת עשר, מספיק הפירות, אין צורך בסקי וביופלה. אותם את יכולה להגיש לה בארוחת ארבע או ערב.
    יכול להיות בהחללט שהיא שבעה בצהרים, או שארוחת הצהרים פחות טעימה לה לעומת הארוחה הטעימה והמתוקה של הבוקר.
    לגבי הלילה, גם אם היא מתעוררת, אל תדברי אליה, גשי אליה השכיבי אותה, בלי לחייך בלי להרים אותה, לשמור על אוירת לילה אוירת שינה.
    זאת גם תקופת "התבגרות" לתינוקות, הכל קורה בתקופה הזאת, אז ההי סבלנית ואל תוותרי, המשיכי כך.
    אני יודעת שלא עזרתי לך הרבה, אבל מקווה שלו במעט

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו