בעיות אכילה וגמילה מהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות אכילה וגמילה מהנקה
    אושרת
    24/12/2008

שלום ליאני בת שנה נולדה 3060 קג כיום שוקלת 7350 גובה 72 אם אני לא טועה אחוזון 3, בחודש וחצי האחרון עלתה סהכ 50 גרם למרות שדווקא בחודש האחרון היה נראה שהיא אוכלת יותר טוב. עד גיל חצי שנה ליאן ינקה הנקה מלאה וכמובן התעוררה בלילה כל שלוש שעות לאוכל בגיל חצי שנה נכנסה למשפחתון שם אכלה 3 ארוחות במשפחתון (אצל אמא שלי) ואחהצ ואילך הנקה בלבד (לא הסכימה לקחת ממני שום דבר אחר מלבד ציצי) ובלילות היתה מתעוררת המון פעמים במהלך הלילה (קרוב לעשר לעתים כל חצי שעה) לפני כשבועיים החלטתי לתחיל לגמול מהנקה בצורה הדרגתית והורדתי את ההנקה ל 3 פעמים ביום, בבוקר לפני המשפחתון, כשאני באה לקחת אותה ולפני השינה... במשפחתון היא אוכלת דיסה מרק ופירות בצורה יפה אבל לי ולבעלי היא ממש מסרבת כמעט באופן תמידי, מדי פעם מסכימה לאכול לי גם דברים אחרים במהלך היום(עם מעדנים עושה הכי פחות בעיות, דייסה ממש מעט אוכלת אצלי). עשינו ניסוי להשכבה בלילה והיא באמת נרדמה לבד וקמה פעם או פעמיים במהלך הלילה והצלחנו להחזיר אותה לישון ללא הנקה אבל - וזה אבל גדול - לפני שבוע כהחלטנו להתחיל להוריד את ההנקה לגמרי, אז ככה בבוקר לא הצלחתי לגמול אותה, במהלך היום אני מצליחה להסית את דעתה מההנקה, אבל בארוחת הערב היא לרוב לא אוכלת, מסרבת בקבוק כמובן, בעלי מצליח אמנם להרדים אותה ללא הנקה אבל מאז היא מתעוררת בבכי מירורים לדעתי זה מאחר וארוחת ערב היא לא ממש אוכלת ... בעלי המסכן קם אליה כבר שבוע בלילות והיא עושה לו את המוות עד שאני מתייאשת וקמה להניק אותה אבל אני חיבת לציין שגם אז היא אמנם נרדמת אבל לא לשינה רצופה יש לכן עצות מה אפשר לעשות כדי לגרום לה לאכול .. אני כבר ממש מיואשת (אגב שתבינו שבמשפחתון היא אוכלת נהדר), הבעיה העיקרית איתה שהיא לא מוכנה בשום אופן לקחת בקבוק!!! מה יכולה להיות הסיבה שלי היא מסרבת לאכול?? מילא אם זה היה רק לי אז היתי אומרת שאצלי ההעדפה הינה לציצי אבל גם לבעלי היא מסרבת כמעט על בסיס קבוע. סליחה שיצא ארוך תודה רבה אושרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות אכילה וגמילה מהנקה

הוספת תגובה

• לאושרת

כוכבית דוידיאן
    28/12/2008

יקירתי, קראתי את כל מה שכתבת בעמל רב ואני מרגישה את התיסכול שלך, אבל לצערי יש לי רק תשובה אחת, להמשיך ולהתמיד ובשום פנים ואופן לא לוותר ולהגיש לה ציצי. כי היא ילדה חכמה ומבינה שגם אם היא תבכה שעתיים את בסוף תשברי, אסור לך בשום פנים ואופן להישבר, עוד כמה ימים קשים ותאמיני לי זה יסתדר בסוף.
    כמו בכל דבר בחינוך בכל שלב בהתפתחות הילדים, הם בודקים אותנו, אם הם יודעים שיש סיכוי שנישבר אז אפסו הסיכויים שלנו לנצח.
    חיזקי ואימצי ואני מקווה לשמוע ממך בקרוב בשורות טובות.

דבר אחרון: אל תדאגי אם כמה ימים היא לא אכלה בערב, זה רק לזמן קצר ויסתדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו