בן חודשיים עולה עמט במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן חודשיים עולה עמט במשקל
    נחמה
    31/12/2008

בני בן חודשיים, נולד בשבוע 37, במשקל 2.460. בחודשיים האחרונים קיבל משולב יניקה + תמ"ל (בשל בעיה רפואית שלי אני יודעת שקיבל מעט חלב מהיניקה). בשבועיים האחרונים עשה "שביתת יניקה" ולכן הפסקתי להניק והוא המשיך לקבל תמ"ל כרגיל. יכול להיות ששביתת היניקה הייתה בגלל פטריה בפה שהוא מקבל כרגע טיפול כדי להרפא ממנה. השבוע היינו אצל הרופא ששקל אותו וראה שבניגוד לכל הפעמים הקודמות בהן עלה 250 גר' כל שבוע במשקל, השבוע הוא עלה רק 75 גרם... האם יכול להיות שהעליה המועטה במשקל היא בגלל הפסקת היניקה או בגלל הפיטריה בפה? האם זה אמור להדאיג אותי? מה לעשות כדי שיאכל יותר? לא בא לי לדחוף לו בכוח אוכל... הוא אוכל עד שהוא שבע, אוכל בערך כל 3 שעות וישן בלילה 6 שעות רצוף... באינסטינקט שלי בא לי להניח לו ולא להכריח אותו לאכול כדי שיעלה במשקל לפי הגרף, מה דעתך? אם הוא עולה במשקל, גם אם מעט - האם זה לא אומר שהוא בסדר וזה מה שמתאים לו כרגע? אשמח לקבל תשובה מפורטת - תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן חודשיים עולה עמט במשקל

הוספת תגובה

• מדוע דילגו על השאלה שלי...?

נחמה
    01/01/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו