עצירות לתינוקת בת 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות לתינוקת בת 4 חודשים
    טל קולב
    01/01/2009

שלום , יש לי תאומים בני 4 חודשים , בן בשם איתי ובת בשם שירה עד גיל חודש וחצי הנקתי אותם הנקה מלאה מגיל חודש וחצי התחלתי להוסיף את המטרנה בגיל שלושה חודשים הפסקתי לצערי להניק והמשכתי רק מטרנה איתי נותן לי צואה אחת במהלך היום ( יש לציין שהצואה רכה ) ושירה סובלת מאוד מאוד היא הייתה בוכה שהייתה מכינה את עצמה למתן צואה ולוחצת חזק שהצואה הייתה יוצאת קשה ומלווה בקצת דם לאחר שפצעה את עצמה לקחתי אותה לרופא והוא המליץ לי להשתמש בתרופה : " נובולוקס " היא משתמשת כבר חודש ויש יציאה יומית מלווה בצואה רכה לסירוגין אני מפחדת שאני עושה לה נזק רב עם תכשיר זה ( למרות הרופא אמר שאין התמכרות לתכשיר זה ושישנם ילדים שמישתמשים חצי שנה בסירופ זה ) כששאלתי אותו אם אפשר להחליף ממטרנה לסימילאק הרופא ענה : " שכול הפרות אותו דבר ". לבנתיי אני מרחמת על שירה ולא יודעת מה לעשות יש לציין שיש לי ילדה בת 4 שהנקתי אותה עד גיל 8 חודשים כך שאני חדשה בתחליפי מזון . אטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה פרטים נוספים

טל קולב
    01/01/2009

יש לציין שהם נולדו במיקלים: הם נולדו 24.08.08- 4 חודשים לערך איתי 2400 והיום 6600 ק"ג ושירה 2800 והיום 7000 ק"ג הם עולים במשקל בסדר והם אוכלים 120 מ"ל לכול כמעט שלוש שעות תודה אטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו