בן שמונה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שמונה חודשים
    מאיה
    01/01/2009

היי בני בן 8 חודשים, להלן סדר הארוחות שלו: 05:00- 120-150 cc סימילאק 08:00- 150 cc סימילאק 11:00- פירות טחונים {בננה,תפוח,אגס, ביסקויט ,קצת מיץ תפוזים טרי במקום מים עכשיו מוסיפה שקדיה} 13:00- מרק ירקות טחון: קישוא,תפו"א, גזר, בטטה, עוף 16:00-17:00- 150 cc סימילאק 20:00- 150 cc סימילאק קצת משעמם, לא??? נא המלצות לשדרוג התפריט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שמונה חודשים

הוספת תגובה

• בן שמונה חודשים

מאיה
    01/01/2009

לסימילאק אני תמיד מוסיפה תוספת של דיסה {קורנפלור, וניל, שבעה דגנים, שיבולת שועל} כל פעם משהו אחר, בעיקר קורנפלור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאיה

כוכבית דוידיאן
    01/01/2009

היי, ראשית לבנך אין כלל בעיה עם השיעמום, הבעיה בדרך כלל היא איתנו, ההורים.
    בכל מקרה, אני ממליצה לך להוסיף לו למרק הירקות דגנים כמו: שיבולת שועל, אורז מלא, קינואה, כוסמת. גם יעשירו את הטעם וגם יוסיפו ערכים תזונתיים.
    את יכולה לגוון לו את המרק במקום עוף טחון עם הירקות להכין קציצות עוף ולבשלן במרק ולתת לו להתנסות בלעיסה והכרה של מרקם אחר.
    אני ממליצה לך להוסיף גם שמן זית שמוסיף חומצות שומן חיוניות וכן המון טעם.

מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו