כמות האכלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות האכלה
    רוחה
    06/01/2009

שלום רב. בני בן 3 שבועות. ניזון מסימילאק טופ פרי (בגלל הגזים) ארוחה כל 3 שעות ובנוסף אני מניקה פעמיים ביום מעט ורק משד אחד. בני נולד במשקל 2680. היום היינו בטיפת חלב והוא שוקל כבר 3290. במהלך שבוע שעבר הוא קיבל בכל ארוחה 60. נדמה כי נשאר רעב. אחות טיפת חלב אמרה שצריך להעלות ל 90 כי כך צריך לאכול תינוק במשקלו. זה לא הרבה מדי? האם צריך להישאר צמודים לנוסחא של 150 כפול משקל גוף לחלק למס' ארוחות? אני קצת מבולבלת תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות האכלה

הוספת תגובה

• רוחה.

ד''ר חוה סולם
    10/01/2009

שלום רב!
    אני ממליצה לך רוחה, לשתות כ-12 כוסות נוזלים לפחות ביום, לנוח לפחות חצי שעה ביום.
    לאכול ארוחות מסודרות, בין הארוחות פירות כגון; תמרים, תאנים, שקדים, פיסטוק חלבי
    לא קלויים כ-10 ליום (השקדים מושרים וקלופים) בנוסף לאכול 2- מנות חלבון ביום כגון;
    עוף, דגים, חומוס, צנוברים עם סלטים ומרקי ירקות עשירים וטבעיים. 4- מנות פרי ליום.
    אך עם את בדיאטה כמובן לא יהיה לתינוק מספיק חלב, חשוב לדעת כי מאוכל בריא כפי
    שציינתי האמא לא עולה במשקל אך יש לצפות כי התינוק יקבל מזון טוב וגם המערכת החיסונית
    תיהיה יותר חזקה, היום מדברים על כך כי האינטלגנציה של התינוק יותר גבוהה עם הנקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי איך זה קשור למה ששאלתי

רוחה
    11/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות האוכל לתינוק בן 3 שבועות

ד''ר חוה סולם
    15/01/2009

שלום רב!
    כן, גם אני ממליצה לעלות את כמות האוכל, אלא, עדיף בהדרגה, שמערכת העיכול של תינוקך
    התרגל לאכול בכמות יותר גדולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוחה

כוכבית דוידיאן
    15/01/2009

ראשית מזל טוב על הרך הנולד:-)
    את מציינת שאחרי ארוחה של 60 נדמה לך שהוא רעב, אם כך מדוע את חוששת להגיש לו יותר?
    גופו גדל והוא צריך תוספת של קלוריות וחמרי ביניין.
    לגבי הנוסחה, צריך בערך להצמד לה, לא תמיד זה מצליח ולא חייב להיות בדיוק, אבל חשוב שהתינוק יאכל לשובע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו