הרגלי אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגלי אכילה
    מאיה
    06/01/2009

שלום, הקטנה שלי בת 5 שבועות שוקלת 4.700 בדרך כלל אוכלת 120 CC תמ"ל (למרות שבטיפת חלב נאמר לי שהיא צריכה לאכול 135 CC), ביומיים האחרונים יוצא לה לאכול כל שעתיים. היא אוכלת 80 CC ואז נרדמת ואין שום אפשרות להעיר אותה כדי שתמשיך אני מחליפה לה טיטול באמצע על מנת שתתעורר/ מגרה לה את היד או הרגל אך זה לא עוזר היא לא רוצה להמשיך לאכול. ואז אחרי שעתיים בערך היא שוב רעבה ובדרך כלל אוכלת בין 40-60 CC. עד לפני יומיים היא הייתה אוכלת כל 3.5-4 שעות 120 CC . נאמר לי שבגילאים האלה יש לתת אוכל לפי דרישה אך אני חוששת שהיא תתרגל לאכול כל שעתיים או שבמקביל שאני נותנת לה יותר מידי. כיצד אפשר לסדר לה את זה. אודה לעזרתכם. מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלי אכילה

הוספת תגובה

• למאיה!

ד''ר חוה סולם
    10/01/2009

שלום רב!
    ממשקל של 4 ק"ג מאכילים כל כ-4 שעות , צרים לצאת מהמעגל של כל שעתיים כי זה מעיק על מערכת העיכול, גם המערכת לא מוכנה לארוחה נוספת.
    אם תינוקך ישן לפחות 5 שעות בלילה. ניתן לאזן את הארוחות בהדרגה לכל 4 שעות יתכן גם
    שהתינוקך נמצאת במעבר לכמות גדולה יותר של אוכל, ולכן בהדרגה תעלי לה את הכמויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו