מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגלי אכילהמאיה06/01/2009
שלום, הקטנה שלי בת 5 שבועות שוקלת 4.700 בדרך כלל אוכלת 120 CC תמ"ל (למרות שבטיפת חלב נאמר לי שהיא צריכה לאכול 135 CC), ביומיים האחרונים יוצא לה לאכול כל שעתיים. היא אוכלת 80 CC ואז נרדמת ואין שום אפשרות להעיר אותה כדי שתמשיך אני מחליפה לה טיטול באמצע על מנת שתתעורר/ מגרה לה את היד או הרגל אך זה לא עוזר היא לא רוצה להמשיך לאכול. ואז אחרי שעתיים בערך היא שוב רעבה ובדרך כלל אוכלת בין 40-60 CC. עד לפני יומיים היא הייתה אוכלת כל 3.5-4 שעות 120 CC . נאמר לי שבגילאים האלה יש לתת אוכל לפי דרישה אך אני חוששת שהיא תתרגל לאכול כל שעתיים או שבמקביל שאני נותנת לה יותר מידי. כיצד אפשר לסדר לה את זה. אודה לעזרתכם. מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיה!
ד''ר חוה סולם10/01/2009שלום רב!
ממשקל של 4 ק"ג מאכילים כל כ-4 שעות , צרים לצאת מהמעגל של כל שעתיים כי זה מעיק על מערכת העיכול, גם המערכת לא מוכנה לארוחה נוספת.
אם תינוקך ישן לפחות 5 שעות בלילה. ניתן לאזן את הארוחות בהדרגה לכל 4 שעות יתכן גם
שהתינוקך נמצאת במעבר לכמות גדולה יותר של אוכל, ולכן בהדרגה תעלי לה את הכמויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)