בת 9.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 9.5 חודשים
    אתי
    07/01/2009

בתי בת 9.5 חודשים נכון ללפני חודש הייתה גובה 71 ס"מ ומשקל 8.5 קילו. היא אוכלת 5 ארוחות ביום כשהראשונה היא בין 6 ל 7 והאחרונה היא בסביבות 19:00. לי נראה כאילו היא אוכלת יותר מדי . יש לציין שהיא מאוד מאוד אנרגטית, היא זוחלת נעמדת משיטת בין רהיטים בהליכה ולא נחה לרגע. התפריט היומי שלה נראה כך: 6:00-7:00 בבוקר בקבוק 180 CC 9:30-10:00 שלוש פירות (תפוח אגס בננה או תותים) לפעמים קצת אבוקדו וכפית של תחינה או שקדיה. התחלנו לתת לה גם קווקר ואז אני מורידה לה בפירות יחסית. יש לציין שאיתי היא בדרך כלל לא אוכל את הכמות הזו אבל המטפלת טוענת שאיתה היא אוכל בלי בעיות ובלי לדחוף. 13:00 מרק - ירקות + 50 קרם בשר (קציצות או עוף) לפעמים אני מכניסה פנימה אורז או אטריות אוכל בין 250 ל 300 CC של מרק ומאוד מאוד אוהבת (יותר מפירות) 16:30-17:00 בשבועות האחרונים עברתי מבקבוק של 150-180 לעוד ארוחה מוצקים. ההתחלות עם דברים חדשים היא קצת קשה אבל היא אוכלת לפעמים מעדן לפעמים גבינה לבנה עם קציצות ירק או פשטידת ירק או אבוקדו או ספגטי או קווקר עם פרי (ארוחה יחסית קטנה) 19:00 בקבוק של 180 האם הסדר הזה נראה האם היית ממליצה לי לשנות משהו מאחר והיא אוכלת 3 פירות בבוקר אני לא רוצה בדרך כלל לתת לה עוד פרי בערב וזה קצת מגביל אותי - האם החשביה הזו נכונה או שהיא יכולה לאכול 4 פירות ביום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 9.5 חודשים

הוספת תגובה

• לאתי.

ד''ר חוה סולם
    10/01/2009

שלום רב!
    אינך צריכה לדאוג! כי בתהליך הגדילה התינוקת תווסת את עצמה ע"י התמודדות עם ההליכה
    כמות האנרגיה שתוציא תיהיה יותר גדולה. 3 מנות פרי ליום חשובות למערכת החיסונית.
    לדוגמא; תפוח-עץ,אגס,בננה. גם כפית שקדיה או טחינה חשוב לסידן ולברזל.
    גבינה לבנה או יוגורט טוב מאד, מעדנים עללולים לפגום בחשיפה מיותרת למתיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו