מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת רזונתגאולה08/01/2009
שלום רב, בתי בת 8 חודשים היא נולדה בזמן ושקלה 2.5 ק"ג . עד החודש החמישי היא שקלה 5.600 ק"ג מהנקה מלאה ואז ובחודש השישי היא ירדה מהעקומה שלה ,במשך 3 חודשים עלתה רק 750גרם היא עולה כול שבוע רק כ-85 גרם . לגבי חלב :במשך היום היא לא אוכלת בכלל מקסימום 10 דקות הנקה כל שעה וחצי וכל הנקה זה עם הפסקות מרבות היא גם פולטת הרבה ,בשעות הלילה היא יונקת כל שעתיים פחות או יותר אני יודעת שאין לי מספיק חלב לתת אולם היא רגישה למטרנה ולסימילאק , ניסתי להביא לה מטרנה צמחי אולם היא מתנגדת ובוכה . לגבי דייסות: אורז - היא מקיאה אותו שובלת שועל לא מוכנה בכלל להכניס לפה אבל סולת היא כן אוהבת אולם מכיון שאין לי מספיק חלב לשאוב וחלב מטרנה אני לא יכולה לתת לה עם הדייסה אז בלת ברירה אני מביאה לה עם מים ומשום מה היא אוכלת את זה כך אשמח אם תוכלי להמליץ עם מה לתת לה חוץ ממים , היא אוהבת לחם והיא לא רגישה כמו כן שותה מים לא הרבה. ירקות :ניסתי תופ"א ,בטטה,קשוא בנפרד וביחד ופשוט לא אוכלת , אבוקדו היא אוכלת . לגבי הפירות: בננה היא מאוד אוהבת ,תופ"ח עץ היא מעדיפה רק מ"גרבר " . בכלל כל דבר שהיא אוכלת זה במינון קטן כי היא לא רוצה או שיש לי איזה שהיא בעיה ? בשבוע אחרון היא ממש רעבה במיוחד לקראת הערב כי אין לי חלב ואני מרגישה את הבטן שלה מקרקת מרעב היא לא בוכה בכלל גם כשהיא רעבה אולם אתמול זה הפעם הראשונה שבכתה מרעב ואני לא יודעת מה לעשות אני מיואשת ובוכה .רוצה לציין שבטיפת חלב אין הרבה עצות מועילות ואגב היא תינוקת חייכנת ופעילה מאוד (זוחלת ...) ולכן היא גם שורפת אנרגיה ואלי גם בגלל זה היא ולא עולה הרבה היא תמיד תעדיף חברה ומשחק על פני אוכל ...אני אשמח מאוד לתשובה מהירה עם המלצותייך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגאולה.
ד''ר חוה סולם10/01/2009שלום רב!
מגיל 5 חודשים אפשר להוסיף לחלב דייסות כגון; קינואה, אורז, שבולת שועל, במיוחד
בלילה וזה גם עוזר נגד פליטות.
את מציינת חייכנית ופעילה ואני מציינת טוב מאד תמשיכי לחייך אל תצינוקך כי זה מזון
רגשי בדרגה גבוהה מאד. חשוב! אם התינוקת עייפה, תני לה לישון וכ-4\1 שעה אחרי
האוכל תני לה לאכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)