מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט יומי לתינוקת בת 8 חודשיםהלן10/01/2009
שלום, בתי יהלי בת 8 חודשים, תינוקת מדהימה רגועה וחייכנית עם התפתחות קוגנטיבית ובריאותית תקינה. אוכלת 5 ארוחות ביום מהם 2 ארוחות של מוצקים : מרק וסלט פרות. כמו כן סוגים שונים של דייסות מטרנה (בצלחת) וסימילאק. רציתי לשאול איזה ירקות ופירות וסוגי אוכל שונים אפשר להכניס לתפריט היומי חוץ מהודו, בטטה, קושוא וכל הדברים הרגילים. יש לי הרגשה שמשעמם לאכול כל הזמן את אותם דברים למרות שאני מנסה לגוון במרקים המבחר עדיין מצומצם. אשמח אם תחדשו לי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להלן
כוכבית דוידיאן15/01/2009ראשית חשוב שתדעי שאם היא אוכלת טוב , סביר להניח שלה זה כלל לא מפריע.
אם בכל זאת את רוצה לגוון מעט, הוסיפי לה למרק שיבולת שועל, כל הירקות אפשריים מלבד, חציל ופלפל ירוק.
יכולה להוסיף לה שקדיה או טחינה לפירות שמוסיפים טעם וכן גם מעט סילאן תמרים.
בשלב זה ניתן גם להכין תבשילים מקיטניות , מומלץ עדשים ירוקים ואדומים וכן תבשילי דגנים מקוסמת וקינואה..
לא לשכוח לטבל בסוף הבישול עם שמן זית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לא מקצועית
דנה18/01/2009הי, גם לבתי קוראים יה-לי והיא בת שנה. לשאלתך את יכולה להוסיף לה כמעט את כל הירקות- בצל, גזר, קישוא תפו"א, בטטה, כרישה, וכו'... את יכולה להוסיף קטניות..... קורנפלקס (עם בננה נורא טעים)..... אבוקדו....טחינה (בריא נורא עדיף להכין לבד)... חוץ מזה שאת יכולה לגווןבצורת ההכנה: פעם בבישול ופעם בתנור... להוסיף תבליני ם ירוקים: בזיליקום, שמיר, אורגנו..... ולסיכום אני ממליצה בחום על הספר טעמים ראשונים של מיכל וקסמן, לי הוא נתן המון רעיונות טובים..... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעמים ראשונים
ענת18/01/2009גם לי יש את הספר של מיכל וקסמן ספר מדהיייייייייים מומלץ בחום אגב , גם אני אמא לילדה בת 8 חודשים ואחרי שעיינתי בספר הרגשתי עד כמה שאני מפספסת דברים בתפרט של בתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמהות היקרות
כוכבית דוידיאן22/01/2009מצויין, אין כמו להעזר אחת מנסיונה של השניה, כמו שמתחלקים במתכונים של גדולים, על אחת כמה וכמה כדאי לקטנים, כי הרי חשוב לנו כל כך הגיוון
הספר הוא מצויין ואני מצטרפת להמלצות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)