שאלה שלא נענתה- תינוקת בת 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שלא נענתה- תינוקת בת 9 חודשים
    שירי
    18/01/2009

בוקר טוב, בתי בת 9 חודשים וסדר היום שלה נראה כך: 7:00-8:00 שותה מקסימום 180cc סימילאק 9:30-10:30 אוכלת מנה של בערך 100cc פירות עם גבינה לבנה (תפוח אגס אבוקדו תמר לח בננה ומנדרינה). 12:00-14:00 מנסה מנה בשרית- מה כבר לא ניסיתי - קציצות , מרק, עוף בתנור, פסטה אורז אבל היא אוכלת מעט מאוד במקרה הטוב זה 2 קציצות או 50cc מרק ואז אני משלימה לה עם 180cc סימילאק שגם אותו היא לא גומרת. 16:00-17:00 מנסה לתת לה שוב מנה בשרית ואם זה לא מצליח אז מעדן חלב או בסקוויטים. 18:00-18:30 ארוחת ערב שכוללת פרוסת לחם עם עגבנייה קוטג' ואבוקדו. 19:30 סימילאק 180cc שגם אותו היא לא גומרת. שאלתי העיקרית היא איך אפשר לגרום לה לאכול יותר מהמנה הבשרית? יש לציין שהיא עדיין לא יושבת בכיסא אוכל האם זה יכול להיות קשור? האם מה שהיא אוכלת מספיק? (היא עולה יפה במשקל) איך אפשר לגוון לה? תודה רבה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמא לתינוקת בת 8חודשים

ענת
    18/01/2009

היי אני אמא לתינוקת בת 8 חודשים אין ברצוני להעביר ביקורת אך לדעתי את נותנת לבת שלך לאכול בתדירות גבוהה המרחק בין מנה למנה לא די מספיק גם אצלי הייתה בעיה רצינית עם העניין של הארוחה הבשרית אך שמתי לב שכשהיא לא עייפה וגם רעבה מספיק היא אוכלת ממש את כל הצלחת בלי להשאיר פירור. תפריטה של בתי הוא: 7:30 - בקבוק 180 מ"ל - מטרנה 11:00 מנת פירות (תפוח בננה/אגס תפוח וכו') 13:00 סוג של מרק עם עוף או בשר 16:00 בקבוק / או מנה קלה אחרת כמו אבוקדו עם חלמון ביצה וכו' 19:00 מנת חלום - בקבוק 180 מ"ל + דייסה (מגוונת בטעמים) אם כל הארוחות היא מסיימת כי כשמגיעה הארוחה היא כבר הספיקה להיות רעבה אולי תנסי לעשות מרחק יותר גדול בארוחות בהצלחה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת תודה

כוכבית דוידיאן
    22/01/2009

מעבר לכך, יכול להיות שהארוחות קטנות ולכן היא מגישה לה אותן בתדירות גבוהה יחסית.
    ראשית אני ממליצה באמת לפתוח פער בין הארוחות, כדי שתגיע רעבה מאוד.
    שנית, אם לא יעזור, אני ממליצה לשבת איתה כולם סביב השולחן, לאכול ולא להגיש לה. אני מבטיחה לך מנסיון שתוך זמן קצר היא גם תרצה, פשוט שבו תאכלו ותאמרו אחד לשניה כמה האוכל טעים .......פסיכולוגיה הפוכה תמיד עובדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו