האם זה נורמלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נורמלי
    לירון
    18/01/2009

בני בן 6 חודשים+ ,רק לפני כשלושה שבועות עבר מהנקה לתמ"ל ,עדיין לא ישן לילה שלם כאשר הוא מתעורר בלילה זה בדרך כלל לאוכל. יעצו לי להוסיף קורנפלור וכך הוא יהיה שבע יותר וישן טוב יותר. כבר כמה ימים שאני מוסיפה לו בערך כף וחצי ל180 מ"ל ואין שינוי כלל. האם זה לא אמור להשביע יותר כך שאפילו אם הוא מתעורר שזה יהיה בטווח גדול יותר? ניסתי מים במקום אוכל לילה אחד זה הצליח ובשאר הלילות ממש לא. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נורמלי

הוספת תגובה

• ללירון

כוכבית דוידיאן
    22/01/2009

ראשית , ברור שזה נורמאלי, כל תינוק מגיב אחרת ואין אחד הדומה לשני.
    העניין הוא כזה, בלילות הראשונים הגישי לו מים, אל תכנעי, גם אם הוא יבכה, זה יקח מספר לילות עד שהוא יתרגל, ההיו חזקים ואני מבטיחה שזה יצליח.
    כמו שכתבתי כאן מספר רב של פעמים, זה הכל עניין של הרגל וחינוך, מי חזק יותר ומי נשבר ראשון.
    תזכרו גם שתינוק בוכה הוא תינוק נושם, כך שאין סיבה לדאגה.

המון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ל"תינוק בוכה = תינוק נושם

רות
    01/02/2009

תינוק כזה גם מאבד אמון בכך שיש מענה לצרכיו אז יופי הוא לא יאכל בלילה אבל יפתח בעית אמון והתנהגות במהלך היום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו