האכלה - בני זורק מזון על הרצפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האכלה - בני זורק מזון על הרצפה
    סאשה
    20/01/2009

אני מקווה ששאלתי היא רלוונטית לפורום זה, אם לא אשמח שתפני אותי. בן שלי בן שנה וחמישה חודשים, אוכל זהו לא הצד החזק שלו וזאת בלון המעטה, אוכל מעט ומאוד בררן. יש תופעה בזמן ההאכלה שמשגעת אותי! היא זורק אוכל. זה מתחיל בדרל כלל לאחר 5-10 דקות אחרי תחילת ההאכלה, כשהוא מאבד עניין באוכל (למשל אכל כבר 3-4 קוביות של בשר וככל הנראה כבר הלחלהרגיש שבא) הוא מתחיל לזרוק אותו מהכיסא אל הרצפה. תמיד מסתכל עליי אני כמובן לא מרשה והוא ממשיך לשרוק וצוחק, מבין לפי דעתי שאסור, אך זורק ומסתכל מה אנ אעשה. אני ניסיתי את כל הפטנטים שיכולתי לעלות בדעתי, בין אם לא לשים לב ובין אם להעניש אותו ולשים בלול (זה עונש כי היוא מאוד לא אוהב לשבת שם לבד). האם יש לך איזה המלצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לסאשה

כוכבית דוידיאן
    20/01/2009

לפי מה שאת כותבת ומנסיוני, סביר להניח כי בנך מחפש תשומת לב כל שהיא, כדאי לבדוק מה הסיבה לכך.
    בכל מקרה כמו שכתבת, אני לא ממש הגורם המקצועי ביותר לענות לך על כך, אני מניחה שבאחד הפורומים האחרים תקבלי תשובות טובות יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו