רעשים כאבים בבטן לתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעשים כאבים בבטן לתינוק
    שלי
    29/01/2009

בני בן 3 חודשים עד גיל חודשיים התבססה התזונה על הנקה משולבת סימילאק. בגיל חודשיים סימילק בלבד היה ניסיון לעבור למטרנה עקב גזים וכאבי בטן אך חזרנו בחזרה לסימילק לאחר התייעצות ועקב אכילת כמויות קטנות עברנו מס ימים לסימילאק ללא לקטוז וחזרנו לסימילק אדבנס. כיום אוכל סימילק אדבנס בלבד. הבעיה היא שבזמן הואכל יש רעשים ורחשים אשר יוצאים מהבטן של בני, כל תחילת ארוחה הוא לא נינוח מסרב לקחת בקבוק, נרגע עם מוצץ ולאחר מס ניסיונות אוכל אבל כמויות קטנות. בנוסף יש לו כאבי בטן המלווים בגזים. ישנן ארוחות שאוכל 10 או או 40 או 80 , הממוצע עומד על 60 לעיתים אוכל בין 500 ל 600 ביום לעיתים פחות מ 500 ביום לאחרונה הקטין את הכמות. אציין כי ישנה עליה במשקל, אין הקאות או שילשולים חריגים. נולד במשקל 2700 כיום 5400 גובה 60 ממה נובעים הרחשים בבטן? האם יתכן שזה מה שמפריע לו לאכול? הומלץ לי לעבור לנוטרה מגן האם זה אכן יעיל? אני חוששת מזה. האם המשקל תקין ? אוכל במרווחים של 3 שעות בערך האם זה בסדר? לא מדלג על הלילה אני קמה ב 3 בערך וב 7 בדכ ב 7 לא רוצה לאכול, האם זה בסדר איך מדלגים על הלילה או שמא לא כדאי בגלל הכמויות הקטנות. סליחה על בל השאלות קצת מבולבלת תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעשים כאבים בבטן לתינוק

הוספת תגובה

• לשלי

כוכבית דוידיאן
    01/02/2009

היי, נתחיל מהסוף, בגיל הזה אין כל בעיה לוותר על ארוחת הלילה, כל זאת כמובן במידה ובנך אוכל מספיק במהלך היום.
    לגבי הרחשים בבטן, סביר להניח כי הוא סובל מבעיות בעיכול כולל גזים, אני ממליצה להיוועץ עם רופא לגבי מתן תמ,ל ללא לקטוז, יכול להיות כי עדין קשה לו לעכל(יש גם למטרנה וגם לסימילאק).
    הנוטרמיגן גם יכול להועיל, אבל הבעיה היא הטעם הנוראי שלו, רוב התינוקות ממש לא אוהבים.

ממליצה לעשות עיסוי מספר פעמים ביום סביב הטבור עם מעט שמן אתרי שומר מעורב עם שמן זית , עם כיוון השעון ולקחת את הברכיים לכיוון הבטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו