תזונת תינוק בן 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת תינוק בן 7 חודשים
    לימור
    31/01/2009

בני בן ה7 חודשים עשה קפיצה בפעם האחרונה לאחוזון הכי גבוה שוקל 10 ק"ג וגובהו 71 ס"מ זוחל אחורה ומתהפך לשני הכיוונים כבר ממזמן אוכל מוצקים מגיל 4 וחצי חודשים(כבר ממש היה מוכן לזה) שאלתי היא מה אני יכולה לתת לו חוץ מירקות ועוף ופירות או שזה מספיק? האם אפשר להוריד לו את הת"מל לפעמיים ביום?(כרגע אוכל 4 ארוחות תמ"ל של 180CC)ופרי אחד בבוקר ובצהריים ירקות ועוף) ומכיוון שכרגע נמצא באוחוזונים הגבוהים האם עלי להוריד לו את האוכל(כמו שמשום מה הציעו לי בטיפת חלב ואין לי מושג למה!?!) תודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת תינוק בן 7 חודשים

הוספת תגובה

• ללימור

כוכבית דוידיאן
    01/02/2009

יקירתי, ראשית כל הכבוד, שמחי שבנך מתפתח יפה.
    בגילו עדין חשוב לו מאוד לקבל את כמות התמ"ל המומלצת לגילו, לרדת לפעמים ביום זה ממש לא מתאים בשלב זה. אולי ניתן להגיש לו כמות מעט קטנה יותר בכל ארוחה, אבל אם הוא דורש את הכמות זה גם בסדר.
    לגבי התוספת לירקות, את יכולה להוסיף לו את הפסטה החדשה של מטרנה וכן תוספת של דגנים כמו קינואה, כוסמת ושיבולת שועל.

שיהיה המון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו