תפריט לתינוק בן 7.5 חודשים דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לתינוק בן 7.5 חודשים דחוף!!!
    דנה
    13/02/2009

שלום, בני בן 7.5 חודשים ורציתי לשאול אם התפריט שלו תקין: שנת לילה מתחילה בשעה 20.00-21.00 בערב. מתעורר להנקה בין השעות 4-6 בבוקר 9- מטרנה 180 CC 12 -מנת ירקות(בטטה גזר קישוא בצל עגבניה תפו"א דלעת פטרוזילה וקצת אורז)+שווראמה הודו נקבה. כ-250 CC 15.30- 3 פירות(בננה אגס תפוח) כ-250 CC 19- הנקה 20- מקלחת ומטרנה +כף דייסת אורז כ-250 CC ולישון יש לציין שהכמות חלב שלי לא כמו שהיתה ולכן אני לא מסתמכת על כך כארוחה. לא מוכן לשתות מים. האם התפריט מספיק? מה ניתן להוסיף עוד? האם הסדר והמרווחים בין הארוחות נכונים? והאם ניתן להסיק שהתעוררות בלילה(עד 4 בבוקר) אינה לצורך אוכל?(לפעמים ישן גם 12 שע') המון תודה אמא מבולבלת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדנה

כוכבית דוידיאן
    18/02/2009

היי, נראה שהתפריט שלך מצויין, אם כי אני ההיתי מגישה בבוקר בסביבות עשר את הפירות, סוכר בערב לא כל כך מומלץ ומפריעה גם לשינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו