בת חצי שנה - שאלה על מרווחים וכמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת חצי שנה - שאלה על מרווחים וכמות
    אני
    17/02/2009

שלום בתי בת חצי שנה, התפתחות תקינה. התחלנו עכשיו מוצקים, בינתיים רק ירק ראשון בטטה שהתקבל בתשואות. היא אוכלת סימילאק כל 3 שעות, כמות של 240CC ולא נשאר זכר למה שהיה פנים, בנוסף אני שמה בפנים כפית וחצי דייסת קורנפלור, כי יש לה ריפלוקס וזה מסמיך קצת את האוכל ואז פחות פולטת. אם היא אוכלת כזו כמות איך זה שהיא לא מגדילה את המרווח? זה סביר בגיל הזה? להעלות את הכמות נשמע לי מוגזם לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ציינתי שהיא גבוהה לגילה

אני
    17/02/2009

בערך 70 ס"מ (לפני 3 שבועות שקלה 7 קילו והיתה בגובה 67 ס"מ בערך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומשקל לידה 3.430

אני
    17/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני

כוכבית דוידיאן
    18/02/2009

היי, למען האמת לפי מה שכתבת, חשוב שתפתח כבר פערים בין הארוחות, לא ציינת בדיוק מה משקלה, אבל לפי דעתי, היא אוכלת יותר מידי, את הפערים אני ממליצה לעשות בהדרגה, כל פעם לסחוב אותה עשר דקות, עד שתגיע לכל ארבע שעות מרווח.
    אני ממליצה לשמור על אותה כמות של אוכל, יכול להיות שכל הפליטות הן כתוצאה מאכילה מוגזמת ואולי פשוט אין לה תחושת שובע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו