דחוף - מעבר למטרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף - מעבר למטרנה
    תם
    26/02/2009

שלום, בעוד שבועיים אני מתחילה עבודה (משרה מלאה). ביתי בת 7 חודשים יונקת מלא. בהתחלה היא שתתה חלב שאוב בבקבוק, אבל בחודשיים האחרונים לא יצא לה לשתות מבקבוק. לפני חודש התחלתי לתת לה אוכל מוצק, אותו היא מסכימה לנשנש רק כשמדובר בביסים קטנים. כלומר, נותנת לה חתיכת בננה רכה, והיא נוגסת ביס קטנטן לועסת ובולעת. אתמול, ניסיתי לתת לה בקבוב עם מטרנה והיא ניסתה לאכול את פטמת הבקבוק. כך גם היום. לא ידעה מה לעשות עם הבקבוק. רק לעסה אותו עם הלסתות. היא היתה רעבה ובסוף אחרי בכי מרורים כמובן שנשברתי ונתתי לה ציצי. את המעבר למוצקים אני זונחת כעת, ואתן למטפלות בפעוטון להתמודד איתו. אבל מה לעשות - איך מעבירים אותה לבקבוק? התשובה דחופה לי בגלל יציאתי לעבודה. תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף - מעבר למטרנה

הוספת תגובה

• לתם

כוכבית דוידיאן
    28/02/2009

היי, זאת בעיה מוכרת המאפיינת המון תינוקות הרגילים לינוק מהאם. ישנם כמה אפשריות: הראשונה: לא לוותר להמשיך עם פיטמה מסויימת אחת ולהמשיך עד שהיא תשבר ותיכנע לפיטמה(השאלה מי ישבר קודם).האפשרות השניה: לנסות ולהגיש לה עם פיטמת מעבר שנראית כמו קשית רחבה, בדרך כלל מתאימה לתינוקות שלא רגילים לפיטמת בקבוק.
    מקווה שתצליחו, היו חזקים ולא להיכנע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו