בן 9 חודשים הפסיק לאכול מכפית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 9 חודשים הפסיק לאכול מכפית
    אירנה
    02/03/2009

שלום רב. בני בן 9 חודשים בשבוע הבא. התפתחות תקינה. משקל .8.750 מגיל 5.5 חודשים התחיל לאכול מוצקים, ירקות מבושלים: בטטה, תפו"א, קישוא, בהמשך פירות: תפוח עץ, בננה, אגס, אכל כמויות יפות (כ-150??), לאחר שהתחלתי להוסיף עוף לירקות התחיל לאכול פחות, גם ירד בכמות הפירות, השלמתי ע"י סימילאק. בחודש אחרון מסרב לאכול מכפית בכלל, סוגר את הפה ונרתע כלל מכפית. לא הכרחתי אותו. הפסקתי להאכיל מכפית למשך שבוע והתחלתי מהתחלה, ועדין מסרב לאכול. ירד גם בכמות הסימילאק, (אוכל כעת כ-100?? כל 4 שעות), ניסיתי להוסיף פירות יבשים,טחינה גולמית, ניסיתי מעדן דניאלה וגמדים בהמלצת הרופאה, לא אוכל. אני כבר מתייאשת. זקוקה לעצתכם. מה לעשות? מה ניתן לתת עוד לטעום? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאירנה

כוכבית דוידיאן
    16/03/2009

היי, אני מבינה את הקושי והבילבול.
    במצב כזה אני ממליצה לעשות רה סטארט, זאת אומרת להתחיל מההתחלה כמו מגיל חצי שנה, לאט לאט לתת לו להתרגל לירקות, פירות, מרקמים וטעמים לפי הקצב שלו, בדרך כלל זה מצליח יפה מאוד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו