מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצרי חלב לתינוקותמרב03/03/2009
שלום, ערכתי חיפוש בפורום לגבי נושא מתן מוצרי חלב לתינוקות (הבת שלי היא בת 9 חודשים) וממש הצלחתי להתבלבל. בחלק מהתשובות המלצתם לא לתת מוצרי חלב עד גיל שנה ומעלה ובחלק מהמקרים המלצתם על מתן יוגורט עם פרי (תפוח או בננה) או גבינה לבנה . אז מה נכון ? לגבי המקרה שלי הבת שלי יונקת בבוקר, לאחר מכן אוכלת פירות (בהמלצתכם אני אוסיף לה עכשיו טחינה או חמאת שקדים ) אח"כ אוכלת כמות יפה מאוד של ירקות+עוף+אורז מלא ועדשים. שאר הארוחות שלה מורכבות מהנקה. מכיוון שאני חווה בשבועות האחרונים קושי לספק לה את כמות החלב שהיא צריכה בהנקה רציתי להוסיף לה ארוחה נוספת שהיא לא הנקה, ולעבור להנקה של בוקר, ערב ופעם אחת בלילה. כמו כן, רציתי לרדת מהצורך לשאוב חלב כאשר אני בעבודה. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרב.
ד''ר חוה סולם05/03/2009שלום רב!
קיימות כמה גישות לגבי מוצרי חלב, וכן יש להתאים את המזון לתינוק.
אני ממליצה בערב לתת דייסת קינואה בחלב.כי יתכן שבערב החלב שלך לא מספיק.
אפשרי להאכיל 1,2 פעמים ביום עם כפית את הירקות עם העוף או הפירות כדי להרגיל
למזון מוצק ולגמול אותה מההנקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)