אוטוטו בן 3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוטוטו בן 3 חודשים
    אמא1
    12/03/2009

שלום.התינוק שלי החודש יהיה בן 3 חודשים.שקילה אחרונה הוא שקל 5.375.אני מאכילה אותו ב 150 מ"ל אבל אני חושבת שזה מעט מידי כי הוא מבקש אוכל אחרי שעתיים וחצי ביום ורק בלילה הוא מושך את זה עד 4 שעות,הייתי מאכילה אותו בהנקה אחרי ההריון אבל עם הזמן התחיל להיעלם לי החלב אז עברתי למטרנה, והתחלתי להאכיל אותו פעם הנקה ופעם מטרנה ועכשיו אני יכולה להאכיל אותו אולי פעם או פעמיים ביום בהנקה ורק בלילה להניק וככה רוב היום אני מאכילה אותו במטרנה.. כמה מ"ל הוא צריך לאכול לגילו, אני משערת שמשקלו כרגע מגיע ל 6 קילו אולי טיפה יותר. הילד בוכה מאוד אם לא מאכילים אותו בזמן, אני מנסה להרגיע אותו עד כמה שניתן אבל ברגע שאני מביאה לו בקבוק הוא ישר נירגע כאילו ולא היה כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוטוטו בן 3 חודשים

הוספת תגובה

• אמא יקרה

כוכבית דוידיאן
    16/03/2009

היי, הכמות המומלצת לתינוק השוקל 6 ק"ג היא כ 180 מ"ל כל ארבע שעות. אם הוא לא שבע אחרי האוכל, זאת אומרת לא רגוע, כדאי לבדוק אם הפטמה של הבקבוק גדולה מידי, יכול להיות שהוא אוכל מהר ולכן לא מגיע לתחושת שובע.
    מגיל ארבע חודשים את יכולה להוסיף לו דייסה לתמ"ל כך שזה ישביע אותו יותר ליותר זמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

אמא1
    17/03/2009

אני עדיין מאכילה אותו בפיטמה הכי קטנה, לא הגדלתי אותה.... ועכשיו שמתי לב, מאז שאני העלתי לו את הארוחה ל 180 מ"ל, הוא להיפך לא מסיים ומשאיר בין 20- 40 גרם... אבל אני משערת שזה בסדר, עדיף מאשר שיבקש עוד.. אבל שוב ההפרשים של הזמנים מציקים לי כי במשך היום הוא בקושי מושך עד ל 3 שעות ולפעמים ממש אוכל אחרי שעתיים וקצת ואם אני לא מביאה לו הוא צועק ורק הבקבוק מרגיע אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו