הוספת דייסה לתמ"ל ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספת דייסה לתמ"ל ועוד
    רוני
    13/03/2009

שלום בתי נולדה בשבוע 29 במשקל 1200 ג'. כיום היא בת 10 חודשים (כרונולוגית) ושוקלת 7 ק"ג קצב עליית המשקל שלה מאוד ירד בחודשים האחרונים (בין 300 ל 450 ג' בחודש) אני מניחה שזה קשור גם לפעלתנות שלה... לפני כשבועיים עברנו מסמילאק נאושור לסימילאק טופ 2 כדי להעשיר את המזון בקלוריות ובכלל - אני מוסיפה לכל מנת תמ"ל כפית שטוחה של דייסת אורז או קינואה (של מטרנה) היא אוכלת 4-5 מנות תמ"ל ביום בכמות של כ 150 מ"ל + מנת ירקות מאודים טחונים עם שקדיה ועוף (בצהרים), ומנשנשת קצת פירות אחר הצהרים שאלותי הן: אם תוספת הדייסה לכל מנות התמ"ל לא מעמיסות עליה באיזשהו אופן? האם לגילה ומשקלה זה נשמע כמו תפריט נכון? שאלה נוספת: האם יש יתרון מוכר/מוכח לסימילאק אדוונס על פני סימילאק טופ (בנוסף למחיר :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספת דייסה לתמ"ל ועוד

הוספת תגובה

• לרוני

כוכבית דוידיאן
    16/03/2009

היי, ראשית , כל מה שאת מספרת מחזיר אותי אחורה, גם אצלי הילדים(שלישיה) נולדו בשבוע 29 בסביבות אותו משקל :-).
    לשאלתך, אז ראשית תוספת הדייסה לא צריכה להטריד אותך, זה בסדר גמור וכמובן שכפית של דייסה לא מכבידה.
    התפריט נראה מצויין .
    לגבי שאלתך על סימילאק, , היכנסי לאתר של סימילאק, אני שולחת אותך אליו כי שם תוכלי לקבל את התשובה המתאימה ביותר ממקור ראשון
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו