סרוב תינוקת לקבל תמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוב תינוקת לקבל תמ"ל
    שרון
    16/03/2009

בתי בת 4.5 חודשים. מגיל 7 שבועות הרגלתי אותה לבקבוק עם חלב שאוב ולא הייתה כל בעיה. הייתה מקבלת בקבוק מס' פעמים בשבוע. בימים האחרונים אני מנסה לתת לה לה תמ"ל כי אני נעדרת יותר מהבית ואין לי מספיק חלב שאוב. יתרה מזו, אני אמורה לחזור לעבודה עוד שבועיים. חשבתי כי כל עוד היא יודעת לאכול מבקבוק לא תהיה כל בעיה. בפעם הראשונה שניסיתי לתת לה מטרנה היא התנגדה בתוקף לבקבוק. ניסיתי שנית עם סימילאק במחשבה שאולי היא לא אוהבת את הטעם וגם זה נכשל. מאותו נסיון היא מסרבת לבקבוק בכלל, גם אם מדובר בחלב שאוב. אני אובדת עצות. תמיד הזהירו אותי מכך שהיא לא תדע מה לעשות אם בקבוק, אז דאגתי להרגיל אותה משלב מוקדם. אף אחד לא סיפר לי שהיה צריך באותה מידה גם להרגיל אותה לתמ"ל. מה עושים? איך אני יכולה להרגיל אותה לתמ"ל בבקבוק מבלי שתרעב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוב תינוקת לקבל תמ"ל

הוספת תגובה

• גם אצלי זה היה ככה.. בסוף זה הסתדר

רוני
    17/03/2009

בני אכל רק חלב שאוב בבקבוק בשלב מסויים לא היה לי מספיק חלב שאוב וניסיתי להעבירו לסימילאק בחלק מהארוחות. זה לא עבד, הוא עיווה את הפרצוף ואכל מעט רק אם היה ממש רעב מאחר ולא היתה לי ברירה - הייתע חייבת להרגיל אותו לכן ערבבתי חלב אם עם סימילאק בהתחלה רבע סימילאק וכל השאר חלב.. לאט לאט הגברתי את הסימילאק והורדתי בחלב עד שהוא התרגל לטעם והיום אין לו בעיה הוא מקבל לפעמים מנת חלב שאוב ולפעמים תמ"ל ולא "מתלונן"... זה עבד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם הבן שלי מסרב לקחת תמ"ל מה לעשות?

עינת
    18/03/2009

גם לנו יש את אותה הבעיה , הבן שלי ניב יונק הנקה מלאה מידי פעם שילבתי לו חלב שאוב מבקבוק אכל בתאווה ובכייף וכיוון שעוד שבועיים אני חוזרת לעבודה החלטנו להעבירו לתמ"ל והוא מסרב בתוקף, בוכה בלי סוף, ועד שהוא אוכל בסופו של דבר מקיא את הכל. בעלי ואני נלחצים מההקאות וגם מרגישים יסוריי מצפון , לא יודעים כבר מה לעשות. האחות בטיפת חלב אמרה שישאר רעב אפילו עד 8 שעות ובסוף הוא יאכל , נראה לה שנוכל לעשות כזה דבר , אין מצב. יש למישהו פתרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו