אוכלת יותר מדי? ומה ההשלכות...?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכלת יותר מדי? ומה ההשלכות...?
    אמא מודאגת
    19/03/2009

היי, בתי היא בת 3 חודשים. נולדה במשקל 3.200 ומאז עולה יפה במשקל (אמנם עדיין באחוזון 10). היום היא שוקלת כ-4.9. אני מאכילה אותה בחלב שאוב כ-130 מ"ל 5 פעמים ביום, 150 מ"ל חלב שאוב בבוקר כשהיא קמה ולקראת השינה 150 מ"ל של סימילאק. סה"כ 7 האכלות, 900 מ"ל ביום. בלילה היא ישנה לפחות 7 שעות ברצף. שאלותיי הן: הילדה מתבכיינת כמעט בסיום כל ארוחה, נראה כי היא רוצה עוד ולמען האמת, אני מאמינה שגם אם תקבל 200 מ"ל היא תרצה עוד. האם כדאי להעלות את הכמות ואם כן, כמה? האם ייתכנו השלכות אם הילדה תאכל יותר מהנורמל? כרגע, בעיקר בגלל השינה הארוכה בלילה, היא בוכה לאוכל בערך כל שעתיים-שעתיים וחצי - האם זהו לא טווח קצר מדי? איך ניתן להאריך אותו? יש לציין שעם הכמות הנוכחית היא כמעט אף פעם לא פולטת. כשניסיתי להעלות את הכמות יותר היא פלטה מדיי פעם, אבל כמות קטנה. בנוסף, היא עושה קקי לפחות 3-4 פעמים ביום וגם כמות השתן סבירה בהחלט. האם ייתכן שמדובר בחילוף חומרים מהיר ועל כן היא רעבה כל הזמן? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאמא המודאגת

כוכבית דוידיאן
    24/03/2009

היי, במצב כזה אני ההיתי ממליצה לך לנסות ולהוסיף לה מעט דייסה לתמ"ל כדי להשביע אותה לאורך זמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו