חוסר בברזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר בברזל
    אמא
    19/03/2009

בני בן 8 וחצי חודשים מקבל מגיל 4חודשים ברזל 3 טיפות עד גיל חצי שנה ומגיל חצי שנה עד היום 6 טיפות, בנוסף מקבל תוספת לפירות פעמיים בשבוע טחינה ובשאר הימים תמר לתוספת לברזל. ביצענו אתמול ספירת דם לאחר שעלה לו החום וירד במשך יומיים התברר כי זה היה ויראלי אך בנוסף התברר בבדיקה כי יש לו מוגלובין נמוך 10.3 . הרופא אמר שנעלה לו את המינון ל16 טיפות ביום למשך חודש ואז נבצע ספירה נוספת. האם זה לו המון ? אני מפחדת מעצירויות, גם ככה הקקי שלו קשה וכל יציאה זה לאחר התאמצות. האם יש פתרונות נוספים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר בברזל

הוספת תגובה

• אמא יקרה

כוכבית דוידיאן
    24/03/2009

היי, לגבי עצירות לא ההיתי דואגת מכיוון שצורת הברזל לתינוק אינה גורמת לעצירות.
    מעבר לכך כדאי לבדוק מדוע רמת ההמוגלובין שלו כזאת. מה רמת הבדיקה של ה B12? כדאי לבדוק אם אין לכם תשובה בבדיקה.
    שאלה נוספת, האם הוא סובל בדרך כלל מעצירויות, זאת אומרת, האם יש לו יציאה מידי יום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר בברזל

לירון
    25/03/2009

ראשית תודה על תשובתך.
    הרופא התקשר לעדכן על הברזל ולא אמר כלום על הB12 . אני לא יודעת אם יש קשר אבל הספיגה
    שלי לB12 לא טובה ואני עם כדורים קבוע האם זה יכול היה לעבור אליו?
    היציאות שלו טפו טפו מעולות כ3 פעמים ביום.
    כבר הוספתי את כמות הברזל ל16 טיפות ביום בינתיים ללא שינוי ביציאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא יקרה

כוכבית דוידיאן
    25/03/2009

הי, יכול להיות שיש בעיה בקליטה של הברזל, כדאי לבדוק מה קורה עם רמות הבי 12.
    תתיעצי שוב עם הרופא
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו