מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר בברזלאמא19/03/2009
בני בן 8 וחצי חודשים מקבל מגיל 4חודשים ברזל 3 טיפות עד גיל חצי שנה ומגיל חצי שנה עד היום 6 טיפות, בנוסף מקבל תוספת לפירות פעמיים בשבוע טחינה ובשאר הימים תמר לתוספת לברזל. ביצענו אתמול ספירת דם לאחר שעלה לו החום וירד במשך יומיים התברר כי זה היה ויראלי אך בנוסף התברר בבדיקה כי יש לו מוגלובין נמוך 10.3 . הרופא אמר שנעלה לו את המינון ל16 טיפות ביום למשך חודש ואז נבצע ספירה נוספת. האם זה לו המון ? אני מפחדת מעצירויות, גם ככה הקקי שלו קשה וכל יציאה זה לאחר התאמצות. האם יש פתרונות נוספים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא יקרה
כוכבית דוידיאן24/03/2009היי, לגבי עצירות לא ההיתי דואגת מכיוון שצורת הברזל לתינוק אינה גורמת לעצירות.
מעבר לכך כדאי לבדוק מדוע רמת ההמוגלובין שלו כזאת. מה רמת הבדיקה של ה B12? כדאי לבדוק אם אין לכם תשובה בבדיקה.
שאלה נוספת, האם הוא סובל בדרך כלל מעצירויות, זאת אומרת, האם יש לו יציאה מידי יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר בברזל
לירון25/03/2009ראשית תודה על תשובתך.
הרופא התקשר לעדכן על הברזל ולא אמר כלום על הB12 . אני לא יודעת אם יש קשר אבל הספיגה
שלי לB12 לא טובה ואני עם כדורים קבוע האם זה יכול היה לעבור אליו?
היציאות שלו טפו טפו מעולות כ3 פעמים ביום.
כבר הוספתי את כמות הברזל ל16 טיפות ביום בינתיים ללא שינוי ביציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא יקרה
כוכבית דוידיאן25/03/2009הי, יכול להיות שיש בעיה בקליטה של הברזל, כדאי לבדוק מה קורה עם רמות הבי 12.
תתיעצי שוב עם הרופא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)