אכילה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה בלילה
    חגית
    26/03/2009

בתי בת 7 וחצי חוד' ניזונה במשך היום מהנקה וירקות. לקראת הלילה אני נותנת לה תמ"ל עם דייסת אורז כדי שתישן יותר טוב, היא ישנה בערך 5 שעות ומתעוררת אח"כ כל שעתיים -שלוש להנקה.
    מה כדאי לתת לה כדי שתישן יותר טוב ולא תזדקק להנקה כ"כ מהר? עלי לציין שהיא במשקל תקין.
    תודה חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה בלילה

הוספת תגובה

• לחגית

כוכבית דוידיאן
    30/03/2009

היי, סביר להניח שהיא מתעוררת כבר מתוך הרגל, אם היא מקבלת דייסה בתוספת לחלב לפני השינה זה אמור להספיק לה עד הבוקר.
    תנסי במשקך מספר לילות כשהיא מתעוררת להגיש לה מים במקום, אם היא בוכה לא לוותר, אני מניחה שאחרי לילה עד שלושה לילות הכל יסתדר, כי את החסרים היא תשלים במשך היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לתת במקום בקבוק?

חגית
    02/04/2009

כבר כמה ימים שהיא מסרבת לקחת את הבקבוק לפני השינה ורוצה רק הנקה (גם לי קשה כשיש לי חלב למנוע ממנה את הפינוק הזה לפני השינה) מה כדאי לתת לה בכפית "כארוחת ערב" כדי שתשבע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחגית.

ד''ר חוה סולם
    05/04/2009

שלום רב!
    תנסי לתת לה דייסת קינואה שהינה עשירה יותר בקלוריות, ויטמינים ומינרלים
    ואו תה קמומיל לפני השינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו