מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילה בלילהחגית26/03/2009
בתי בת 7 וחצי חוד' ניזונה במשך היום מהנקה וירקות. לקראת הלילה אני נותנת לה תמ"ל עם דייסת אורז כדי שתישן יותר טוב, היא ישנה בערך 5 שעות ומתעוררת אח"כ כל שעתיים -שלוש להנקה.
מה כדאי לתת לה כדי שתישן יותר טוב ולא תזדקק להנקה כ"כ מהר? עלי לציין שהיא במשקל תקין.
תודה חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחגית
כוכבית דוידיאן30/03/2009היי, סביר להניח שהיא מתעוררת כבר מתוך הרגל, אם היא מקבלת דייסה בתוספת לחלב לפני השינה זה אמור להספיק לה עד הבוקר.
תנסי במשקך מספר לילות כשהיא מתעוררת להגיש לה מים במקום, אם היא בוכה לא לוותר, אני מניחה שאחרי לילה עד שלושה לילות הכל יסתדר, כי את החסרים היא תשלים במשך היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לתת במקום בקבוק?
חגית02/04/2009כבר כמה ימים שהיא מסרבת לקחת את הבקבוק לפני השינה ורוצה רק הנקה (גם לי קשה כשיש לי חלב למנוע ממנה את הפינוק הזה לפני השינה) מה כדאי לתת לה בכפית "כארוחת ערב" כדי שתשבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית.
ד''ר חוה סולם05/04/2009שלום רב!
תנסי לתת לה דייסת קינואה שהינה עשירה יותר בקלוריות, ויטמינים ומינרלים
ואו תה קמומיל לפני השינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)