מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארוחת לילהרוני30/03/2009
שלום
זאת שוב אני עם הפגית שנולדה בשבוע 29 וכיום היא בת כ- 10 חודשים כרונולוגית.
משקלה מעט מעל 7 קילו
היא אוכלת בסדר, לא אכלנית גדולה מדי, אבל אוכלת היטב (בלהט ומהר) כשהיא רעבה
(150 מ"ל לבקבוק)
פערי הארוחות שלה יכולים להגיע בקלות ל 5 שעות. היא לא מבקשת לאכול, אנחנו צריכים לשים לב שעבר הזמן ולהאכיל אותה.
תזונה מוצקה - אוכלת עדיין מעט מדי (מקסימום 70-80 גרם למנת ירקות ו40 גרם למנת פרי) למרות שאנחנו מנסים כבר כמעט חודש וחצי
בלילה היא יכולה לישון רצוף 10-12 שעות ללא אוכל. אני מעירה אותה בסביבות 1 בלילה לבקבוק והיא ממשיכה לישון עד 7-8 בבקר.
האם זה "נכון" להעיר לאכול במצב הזה? אם כן עד מתי? אם אני לא מעירה אותה אני חוששת שהיא תדלג על ארוחה ביום... האם זה נורמאלי לא לאכול 10-12 שעות? מה עדיף לעשות במצב כזה?
שוב תודה
רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני
כוכבית דוידיאן01/04/2009היי, מכיוון וביתך עדין קטנטונת ולא אכלנית גדולה, אני עדין ההיתי משאירה לה את ארוחת הלילה.
מעבר לכך כדאי להיוועץ עם רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)