בעיה רצינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית
    תותי
    01/04/2009

שלום רב
    הילדה שלי בת 10 חודשים, מאז שנולדה ועד לפני שבוע היא הייתה יונקת, לפני שבוע עשיתי לה גמילה כי התחלתי להרגיש כאבים...
    היא לא קיבלה תחליף מאז שנולדה, היום היא לא יונקת ולא מקבלת תמ"ל..
    התייעצתי עם רופא המשפחה והוא אמר לתת לה חלב ניגר, ניסיתי היום לתת לה והיא לא רצתה בשום אופן...שמתי לה את החלב באותו בקבוק של המים, כך שלא יהיה משהו חדש בשבילה..

היא אוכלת מוצקים טוב מאוד, אני נותנת לה במהלך היום, חלמון ביצה עם עגבנייה ואבוקדו, גבינה לבנה 5%, גמדים, לבנה, חלבה, מרק ירקות לפעמים עם בשר טחון, פירות...

היא כמעט אוכלת הכל, רק חלב היא לא מוכנה לקחת...
    מה לעשות אני לחוצה ומדוכאת...
    מעולם לא ראיתי תינוק בגילה שחי בלי חלב...

אני מפחדת שייחסר לה משהו..מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רצינית

הוספת תגובה

• לתותי

כוכבית דוידיאן
    01/04/2009

היי יקירתי, אני מבינה בהחלט את הבעיה, היא מאוד מוכרת, תינוקות שרגילים להנקה קשה מאוד לגמול אותם ולהעביר אותם לתמ"ל.
    עצה שאני יכולה לתת לך היא להגיש לה את התמ"ל משולב עם דייסה בכפית או בכוס מעבר, בדרך כלל זה עובד נהדר. כמו כן אם זה לא עוזר תנסי לערבב לה את התמ"ל עם הגמדים לשיפור הטעם. כי כמו שאמרת , בגיל הזה עדין חשוב מאוד לקבל את החלב.
    לגבי המלצתו של הרופא לגבי חלב ניגר, אני מסתייגת מכך בכל דרך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו