בן 8 חודשים מתנגד לאוכל מוצק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 8 חודשים מתנגד לאוכל מוצק
    מיטל ח
    12/04/2009

בני עוד מעט בן 8 חודשים, עד כה ניזון מתמ"ל ובמשך כחודש וחצי אני מנסה לתת לו מרק ופירות טחונים אך הוא ממש לא רוצה,
    עכשיו הגענו למצב שכהוא רואה את הכפית עם האוכל הוא מתחיל לבכות בפה סגור כדי שלא נכניס לו את הכפית עם האוכל לפה.
    אם אני נותת לו להחזיק אוכל ביד (כמו בייבי ביס, תפ"א) הוא "טועם" ממנו ומפורר אותו ביד.
    אני לא רוצה לגרום לו למצב "טראומתי" מאוכל אך מצד שני אני מחפשת את הדרך להאכיל אותו באוכל מוצק ולא רק סימילאק.
    אודה לכם על המלצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני מאוד אשמח לתגובתכן, תודה.

מיטל ח
    16/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל ח

ד''ר חוה סולם
    16/04/2009

שלום רבג!
    תנסי לתת לתינוקך מרק ירקות טחון עם בטטה, קישוא, (גם בצל ושורש סלרי לזרוק לאחר הבישול)
    בנוסף אפשרי להוסיף דייסת אורז של מטרנה. תנסי בתחילה מסמיכות של דייסה. אחרי תרגול של מספר ימים, תנסי להאכיל אותו בכפית באותה סמיכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו