מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    שימרית
    19/04/2009

שלום רב,
    בני בן 5 חודשים ושלושה שבועות מגיל 3 חודשים אוכל דייסת קורנפלור בלילה ומגיל 4.5 חודשים אוכל מוצקים התפריט שלו הוא כזה:
    6:00 בבוקר-תמ"ל CC120 רגיל
    10:00-פירות 200CC תפוח אגס בננה אבוקדו ותמר אחד
    12:00-תמ"ל בד"כ בין 60-80CC
    14:00-מרק ירקות 200CC תפו"א בטטה קישוא גזר כרפס ופטרוזיליה הכל טחון
    את המרק הוא אוכל בבקבוק בהתחלה לא רצה בהתחלה בכפית בשבוע הקרוב אני מקווה להחזיר אותו שוב לכפית.
    17:00-תמ"ל 120CC
    20:00-תמ"ל +קורנפלור 180CC
    ובלילה קם פעם אחת ומקבל תמ"ל 120CC רגיל או עם קורנפלור

1.השאלה שלי האם התפריט שלו נראה לך תקין?הוא במשקל ובגובה תקין לא שמן ולא רזה למרות שהוא ממש נראה חטוב:)הרגליים שלו ממש לא שמנות כמו של רוב התינוקות בני גילו הם אפילו רזות אבל אני מניחה שזה קשור למבנה גוף.

2.ובנוסף רציתי לדעת מה אפשר להוסיף לו כי אני יודעת שמגיל חצי שנה עד שנה הם פתוחים לנסות וחשוב לתת להם להתנסות בכל
    רציתי להוסיף הודו למרק האם כדאי והאם כדאי להוסיף כבר אורז או קיטניות?
    3.לפירות האם כדאי להוסיף אבטיח או מלון?הבנתי שזה גורם לשילשולים או שזאת סתם המצאה של סבתות?
    4.האם כדאי לגוון לו בדייסות במקום קורנפלור לנסות דייסת רימונים או שיבולת שועל?

מצטערת על כל השאלות ואודה לך על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• דילגתם עלי...:-(

שימרית
    20/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה...

שימרית
    20/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשושי

ד''ר חוה סולם
    20/04/2009

שלום רב!
    לפי פירוט האוכל של תינוקך, נראה שהוא מקבל יפה את האוכל, הדבר היחיד שניתן כרגע לשפר
    זה בערב את סוג הדייסה, דייסת קינואה של חברת מטרנה נחשבת למזינה ועשירה בויטמינים, ומינרלים.
    לגבי פירות כגון; אבטיח ומילון, אפשרי , אך הינם ניתנים בנפרד, אפשרי לנסות אחר הצהריים, מיץ
    של אבטיח, או מילון, כל אחד בנפרד. (אם תינוקך לא סובל משלשולים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה ושאלה נוספת

שימרית
    20/04/2009

האם זה נורא שהוא אוכל את הירקות בבקבוק?
    והאם כדאי כבר להוסיף אורז והודו למרק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודבר אחרון...

שימרית
    20/04/2009

האם זה בסדר שאני טוחנת לו גם קצת פטרוזיליה וכרפס במרק?

סליחה על כל השאלות ותודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשושי

ד''ר חוה סולם
    20/04/2009

שלום רב!
    מעל גילן 9 חודשים התינוק מעכל יותר טוב את העלים,אך גם ערכם התנותי יורק לתוך המרק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו