מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותשימרית19/04/2009
שלום רב,
בני בן 5 חודשים ושלושה שבועות מגיל 3 חודשים אוכל דייסת קורנפלור בלילה ומגיל 4.5 חודשים אוכל מוצקים התפריט שלו הוא כזה:
6:00 בבוקר-תמ"ל CC120 רגיל
10:00-פירות 200CC תפוח אגס בננה אבוקדו ותמר אחד
12:00-תמ"ל בד"כ בין 60-80CC
14:00-מרק ירקות 200CC תפו"א בטטה קישוא גזר כרפס ופטרוזיליה הכל טחון
את המרק הוא אוכל בבקבוק בהתחלה לא רצה בהתחלה בכפית בשבוע הקרוב אני מקווה להחזיר אותו שוב לכפית.
17:00-תמ"ל 120CC
20:00-תמ"ל +קורנפלור 180CC
ובלילה קם פעם אחת ומקבל תמ"ל 120CC רגיל או עם קורנפלור
1.השאלה שלי האם התפריט שלו נראה לך תקין?הוא במשקל ובגובה תקין לא שמן ולא רזה למרות שהוא ממש נראה חטוב:)הרגליים שלו ממש לא שמנות כמו של רוב התינוקות בני גילו הם אפילו רזות אבל אני מניחה שזה קשור למבנה גוף.
2.ובנוסף רציתי לדעת מה אפשר להוסיף לו כי אני יודעת שמגיל חצי שנה עד שנה הם פתוחים לנסות וחשוב לתת להם להתנסות בכל
רציתי להוסיף הודו למרק האם כדאי והאם כדאי להוסיף כבר אורז או קיטניות?
3.לפירות האם כדאי להוסיף אבטיח או מלון?הבנתי שזה גורם לשילשולים או שזאת סתם המצאה של סבתות?
4.האם כדאי לגוון לו בדייסות במקום קורנפלור לנסות דייסת רימונים או שיבולת שועל?
מצטערת על כל השאלות ואודה לך על התשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי...:-(
שימרית20/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה...
שימרית20/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשושי
ד''ר חוה סולם20/04/2009שלום רב!
לפי פירוט האוכל של תינוקך, נראה שהוא מקבל יפה את האוכל, הדבר היחיד שניתן כרגע לשפר
זה בערב את סוג הדייסה, דייסת קינואה של חברת מטרנה נחשבת למזינה ועשירה בויטמינים, ומינרלים.
לגבי פירות כגון; אבטיח ומילון, אפשרי , אך הינם ניתנים בנפרד, אפשרי לנסות אחר הצהריים, מיץ
של אבטיח, או מילון, כל אחד בנפרד. (אם תינוקך לא סובל משלשולים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה ושאלה נוספת
שימרית20/04/2009האם זה נורא שהוא אוכל את הירקות בבקבוק?
והאם כדאי כבר להוסיף אורז והודו למרק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודבר אחרון...
שימרית20/04/2009האם זה בסדר שאני טוחנת לו גם קצת פטרוזיליה וכרפס במרק?
סליחה על כל השאלות ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשושי
ד''ר חוה סולם20/04/2009שלום רב!
מעל גילן 9 חודשים התינוק מעכל יותר טוב את העלים,אך גם ערכם התנותי יורק לתוך המרק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)